Szerintetek 2db 3kg-os súlyzóval tudok kezdeni valamit? Most kezdeném el,64kg vagyok kb és 177cm körül,17 éves, nem tudom h számít ez valamit.
Hát az jó lesz ajtót kitámasztani. Nem sokra elég.
Ha nincs normális eszközöd, akkor végezd a fegyencedzést.
Monteznél a pont.
Bár szerintem enyhén alábecsülöd magad. Én 16 éves vagyok, és 10 kg-os súlyzó se igazán erőltet meg, úgy hogy csak a suli konditermébe megyek be heti 2 alkalommal 30 percre, és semmi mást nem sportolok mellette jelenleg. Sajnos nehezebb egykezes súlyzó nincs a suliban, szóval valószínűleg be fogok szerezni egy nehezebbet. Régen igazából úsztam 4 évet, meg tornáztam 6-ot ha ez számít. De mindenki aki először jött be a sulis konditerembe, az is 6 kg-os súlyzóval kezdte, még a lány osztálytárs is.
Ha nincs lehetőséged iskolai/koleszos konditerembe bemenni ( nálunk belehet délután bármikor), vagy igazi edzőterembe járni, otthon meg nincs hely a súlyzóknak, akkor én is az előbb említett fegyencedzést javaslom.
Innét tudod a könyvet letölteni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!