Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik jobb ha natúran kondizo...

Melyik jobb ha natúran kondizok vagy ha tömegnövelővel?

Figyelt kérdés
Miért ?

2013. okt. 3. 21:12
1 2 3 4
 31/32 tap bela ***** válasza:

Te a jelenelegi formádon szeretnél javítani. Tehát súlygyarapodást, izomtömeget. Ez ha belegondolunk menni fog, ha minen nap 2-3 óránként étkezel, és eddigieknél többet, mivel két naponta edzeni mész, és ahhoz meg kellene egy kis energia. Nos ha csak annyit eszel, minr amennyit az edzőteremben energiaként felhasználsz , akkor vagy stagnálni fogsz, vagy fogyni. A képbe itt jönnek be a tápkiegek, mint a protein vagy a tömegnövelő alapanyagok, mert ugyebár mindennap nem vagyunk képesek 2-3 egész csirkét, két vagon tojást, és egy "hullaszállító" barnarizst felfalni. Mert hát 100g csirke kb 24g fehérje ami még sok mindentől függhet, lehet hogy csak 20g.

Következő akadály, mennyire vagyok okos a témában, ha nem akkor rá vagy ok utalva az előre összeállított tömegnövelők megvásárlására. És akkor ott van apolcon "tökösebbnél-tökösebb" szarságok, melyek mellé bugyuta reklámrizsát tesznek. Te egy kezdő vagy végy magadhoz azt a kis pirosat, mert 16g szójaproteinhez hozzáöntöttek 100g porcukrot, de ki-baszo-ttul olcsó. Aztán amcsi vagyok, sőt most nyertem meg a bodybuilding-com szavazáson az első helyet, ugyan is zöld színű 6kg-os zsák vagyok, de az már mellékes, hogy 16g proteinmix, mellett megint csak cukor van mellettem, de én egy f-s-z-za amcsi vagyok.

És jön a lényeg:

Felejtsd el a 10 és 20% fehérjetartalmú tömegnövelőket! Ahhoz, hogy a szervezeted egy kimerítő edzés után minden szükséges tápanyagot megkapjon, legalább 35% fehérje tartalomra van szükséged. A Whey Gainer 35 tejsavóproteinre épül (NINCS SZÓJA) két fajta szénhidrát forrással. A gyorsan felszívódó rész, vagyis a szőlőcukor biztosítja a gyors szénhidrát utánpótlást és a maximális kreatin hasznosulást, majd a lassan felszívódó maltodextrin hosszan fenntartja az egyenletes vércukorszintet és az energiát. Adagonként 5g hozzáadott oldható rostot is tartalmaz inulin formájában, mellyel prebiotikus hatása van már napi egy adag elfogyasztása után. A Whey Gainer 35 tartalmaz még kreatin-monohidrátot és taurint is. Az adagonkénti kreatin adag megfelel a fenntartási fázisban lévő kreatin bevitelnek.

4kg ca 11.900Ft-ért.

Vagy mint írtam fenntebb van egy kis gógyim veszek whey proteint (de nem egy kilo cukrozott lisztet) ha más nincs maltot, és kreatint. Genetikámnak edzés intenzitásomnak, szilárd kajámnak megfelelően összedobom, és iszom.

2013. okt. 4. 05:42
 32/32 tap bela ***** válasza:

Mit nevezünk olcsónak?!?! Relatíve persze hogy olcsó kis, 1 adagos zacskóban proteint vásárolni. De ha átszámoljuk, hogy 3kg-os dobozba hány ilyen 10-30g/zacskó mennyiségű protein fér bele, akkor kiderül, hogy aranyárban vetted meg.

Aztán jönnek a "vásárló csalogatók" Csak egy forint, mert az egész doboz egy nagy szója halmaz. Megint csak egy forint, mert jön a "játék a vevővel" egy vegyeske vagyok, az már szinte mindegy, hogy lényegében megint csak szója vagyok.

Én meg már egy amcsi vagyok, TM, mátrix itt is mellékes, hogy a sok esetben a minőség mellé elrejtik a sz-a-rt-, de én amcsi vagyok.

Hoppá én meg rizsfelfújt vagyok, sőt, hogy jobban járj, már csak 1900g-os, az már mellékes, hogy tavaly még 2270g-os voltam. OLCSÓBBAN.

Protein esetében WHEY protein (tojás, micellar kazein) a nyerők!!! Ha utána olvasol, akkor majd megérted miért. Jön a következő akadály, mennyi az annyi. Persze, hogy olcsóbb amibe nyomatattak cukrot is és 50-60%-os fehérje tartalmú.

Itt a jó megoldás, MHN 100% whey ami a fehérjén+íz+emésztőenzimen kívűl mást nem tartalmaz, így a fehérje tartalom a legmagasabb. Ráadásul ár/érték arányban nagyon kedvező. 3kg-os kanna = ca. 13.000Ft

2013. okt. 4. 05:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!