Melyik a jobb: konditermi edzés súlyokkal, vagy saját testsúllyal való edzés (work out)?
Ha cél az izomnövekedés is, az látványosabb lesz, ha súlyzós edzést is végzel. És eleve egy testépítő is végez saját testsúlyos edzést, hiszen húzódzkodik, tolódzkodik.
Én még szoktam melledzés után pár sorozat fekvőtámaszt vagy lábnál néha egylábas guggolást.. Tehát lehet ezt kombinálni is.
Jó tested akkor lesz, ha az étrendet is betartod és jó a genetikád is. Qrvára nem elég edzegetni.:)
Ja és a nők nagyobb része magasan tojik az izmokra, sokkal fontosabb, hogy értelmes ember legyél, ne egy nagyképű fa sz.:)
én az utcai edzést ajánlom mert ezzel mozgékonyabb leszel és a saját tested könnyebben tudod kezelni bár tény hogy a testépítés mellett hamarabb lennél izmos de a lényeg úgyis az étrend, étrend nélkül tök mindegy mivel kb csak fél évig tudsz fejlődni étrend nélkül
két féle étrend van a tömegnövelő amikor izmosodsz de jön némi zsir is ezt kb legalább fél évig kell csinálni
ezután jön a szálkásító aminek a lényege hogy lepucolod a zsirt de ilyenkor értelem szerint nem nő az izomod ez 8-10 hétig tart
ezután megint tömegelsz
ja és ami még fontos itt vannak testépítő gyakorlatok ha ezt választod
és vannak a saját testsúlyosok is: egykezes fekvő, egylábas guggolás, muscle up, front lever, planche, egykezes húzódzkodás, back lever
csak hogy egy párat emlitsek
én azt ajánlom hogy csináld a fegyenc edzést
ezt ird be
fegyencedzés scribd
ezt csináld kb fél évig alapozásnak aztán meg eldöntöd hogy melyiket csinálod testépítés vagy street workout
bár a legjobb ha a kettöt kombinálod
ha rámirsz privibe irok még saját testsúlyos gyakorlatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!