Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik jobb ha natúran kondizo...

Melyik jobb ha natúran kondizok vagy ha tömegnövelővel?

Figyelt kérdés
Miért ?

2013. okt. 3. 21:12
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
sejtettem, hogy jönnek az okosabbnál okosabb biológusok, de nekik tipli van, a kérdésem lényege, hogy érdemes e befektetni 10 ezreket tömegnövelőbe, nem elég ha kondizok és eszek ?
2013. okt. 3. 22:11
 12/32 anonim ***** válasza:
Sejtetted? Nem így kell feltenni a kérdést, és más választ kapsz, nagyokos!
2013. okt. 3. 22:14
 13/32 Osynho ***** válasza:
Látom még erős is vagy a butaságod mellé! Szép karrier! ;-)
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj, ha rendben az étrend, de edzés után előnyösebb egy tömegnövelő, mert gyorsabban szívódik fel, mint a szilárd kaja.
 15/32 A kérdező kommentje:
saxx oshyo nem tudom elképzelni milyen emberek lehettek, de biztos okosak :) köszi montez
2013. okt. 3. 22:16
 16/32 anonim ***** válasza:

Inkább a lelkes, önfeláldozó, mindig okos és rendelkezésre álló gyakoris válaszadók büdzséjébe lenne érdemes befektetni.

Ha valaki a saját szabadidejében, saját jóindulatából ír neked, nehogymá még neked álljon feljebb. Ezt most úgy amblokk mondom.

2013. okt. 3. 22:18
 17/32 anonim ***** válasza:
Nincs mit, de ők eléggé vágják, ne sértődj meg, csak sok hasonló kérdés van és néha megy a poén vagy egy kis lecseszés. De utána segítünk.
2013. okt. 3. 22:18
 18/32 A kérdező kommentje:
értem én, de ha te elmész az ujságoshoz újságot venni és a pultos egy buknó, g*cizik és flegmázik veled te is ideges leszel -csak egy példa
2013. okt. 3. 22:21
 19/32 anonim ***** válasza:
Én nem voltam bunkó, te kezdtél el bunkósodni. Adtam egy normális választ, mert enyhén félreérthető volt a kérdésed...
2013. okt. 3. 22:30
 20/32 anonim ***** válasza:

ma már válaszoltam egy ilyen kérdésre és ideges voltam nagyon de a lényeg hogy ne porozz mert vizizmod lesz meg impotens leszel meg tönkre megy a veséd meg a májad mert sokan nem tudják hogy szteroid van benne és meg is halhatsz ha 10-20 évig szeded, nagyon veszélyes ja és utána leersztesz mert tudod ez ilyen instant izom és ha abbahagyod gyenge leszel meg fene tudja mit mond més a sok debil

IRONIA

2013. okt. 3. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!