Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van olyan edzés, aminél...

Van olyan edzés, aminél gyakorlatilag a súlyom nem változik, (csak nagyon minimálisan) és a zsír ég rólam, az izom pedig növekszik?

Figyelt kérdés
Szóval értitek... monduk 2 hét alatt le megy rólam fél kiló zsír, és a helyét átveszi fél kiló izom. Tehát - 0,5 kg zsír, +0,5 kg izom :D
2013. szept. 30. 22:55
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Montez, én kezdőnek számítok, ha korábban még nem kondiztam komolyabban, viszont... akár ráfoghatjuk h elég izmos vagy?
2013. okt. 1. 10:53
 12/20 A kérdező kommentje:
Vagyok*
2013. okt. 1. 10:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Akkor még kezdőnek nevezhető vagy, ha néha edzegettél valamit és nem megfelelő étrenddel.
2013. okt. 1. 10:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Akkor Osynho képzeld el a következő esetet: van egy ember kinéz valahogy. X kg hogy ezt fenntartsa szüksége van Y kalóriára igy se nem csökken se nem nő a tömege. 1 évig keményen edzz egy jó edzéstervvel. Azon van hogy minél jobban erősödjön. Erősödik egy csomót sokkal nagyobb súlyokat tud majd megemelni. Továbbra is y kalóriát eszik a súlya X marad. Szerinted pont ugyanúgy fog kinézni mint azelőtt?
2013. okt. 1. 13:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem pont úgy, de mivel nem is ment rá semmi tömeg, nem lesz marha izmos és erős sem lesz, mert erősödni sem tudsz sokáig izomnövelés nélkül. Ha így lenne, akkor egy 70 kilós erőemelő is annyit tudna fekvenyomni, mint egy 100 kilós erőemelő. Tehát kell a kalória plusz erős és izomnöveléshez, ha nem grammocskákban mérjük a fejlődést.:)
2013. okt. 1. 13:30
 16/20 Osynho ***** válasza:
Meg is kaptad a választ. :)
2013. okt. 1. 13:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha megnézitek én is írtam az első válaszomban hogy ha külön csinálod gyorsabb. De ahogy leírtam úgy történik az hogy az izom szépen lassan jön fel és a zsír meg megy le.
2013. okt. 1. 14:43
 18/20 anonim ***** válasza:
igen, csak ez nagyon pici változás, tényleg jobb ha külön megy tömegelés és szálkásítás, de ezt te is írtad.
2013. okt. 1. 14:45
 19/20 A kérdező kommentje:
Különben vannak ilyen vékony alkatú ismerőseim... konditerembe járnak... semmi fehérje készítmény, de még enni sem esznek valami rendesen. Érnek azok el valamit is izomlázon kívül? Meg azon hogy még tovább fogynak? :D
2013. okt. 3. 00:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Kezdetben jó étrend nélkül is fejlődhetnek egy szintig akik megfelelő genetikával rendelkeznek. De rengeteg olyan kérdező volt már itt, akik panaszkodtak, hogy edzenek 3-4 hónapja és nem látnak változást. Na ezért nem mindegy az étrend.
2013. okt. 3. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!