Van olyan edzés, aminél gyakorlatilag a súlyom nem változik, (csak nagyon minimálisan) és a zsír ég rólam, az izom pedig növekszik?
Kezdőknél előfordul rövid ideig egyszerre a két folyamat.
Súlyzós edzés + aerob edzés + szálkásító diéta.
"Az étrendedben megvan minden fontos tápanyag akkor fogod tudni egyszerre a 2-t"
Tehát egyszerre egyen kevesebbet és többet is, mint amennyit felhasznál? :/ Azt hogy lehet kivitelezni? :D
Tudom, köszi! ;-)
"A kalória nem tàpanyag hanem energia"
Igen és én nem írtam ennek ellenkezőjét. :) Én arra utaltam, hogy a fogyáshoz kalória mínusz kell, az izmosodáshoz meg plusz. Hogy oldod meg a kettőt egyszerre?
A kis különórát meg köszönöm, bár felesleges volt. ;-)
"Tehat amit irtam azt jelenti hogz benne vannak a napi kaloriamennyisegbe amiket irtam azok plusz amen yi hely marad az lesz ch-ból"
Nade mennyi a napi összes bevitt tápanyag és így kalória? :) Megeszik a srác 2g fehérjét, meg 1g zsírt /tskg, meg hozzá 4g ch-t. Ez tegyük fel több, mint amennyit elhasznál. Akkor hogy szálkásodik? :)
"Ugy hogy pont annyit kell enni amennyit elhasznál hogy a súlya ne változzon ezt be kell lőni."
Okoska, itt szó nem volt szinten tartásról! Ne beszélj mellé! Arról volt szó, hogy a kérdező egyszerre akar zsírt leadni és izmosodni. Szóval továbbra is várom a megoldásodat, de szerintem hiába. :D
Ahogy írtam is a kettő (izomnövelés, zsírleadás) egyszerre kox nélkül csak kezdőknél szokott előfordulni rövid ideig.
Google-ba: kezdő effektus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!