Hogyan csináljam? (Lent leírom, sok kérdésem van. )
178 cm vagyok és 91 kg.Tudom,túlsúlyos vagyok.Leakarom adni,így sikerülhet?4 óránként eszek csak.
-Reggel hatkor felkelek és meg eszek 1 almát
-Tízkor,meg eszek 1-2 vajas kenyeret
-14 órakor,valamilyen salátás ételt.Például Amerikai tészta salátát.
-18 órakor pedig valamilyen levest.Például húslevest.
18 óra után már nem eszek.19 órakor kimegyek 30-40 percet futni.Így hamar letudok fogyni?
2.kérdés:Mennyi idő alatt lehet kockahasat,illetve erős bicepszet elérni,amin látszik hogy van izom,ha már lefogytam,és nincs rajtam zsír réteg?Ugyanis leginkább felső testre szeretnék rá gyúrni.A lábammal nem igazán szeretnék foglalkozni,csak a combomból akarok egy kicsit leadni.
Leginkább az volna a kérdés hogy Nyárra le tudok-e íígy fogyni,és kockahasat csinálni és erős bicepszet?Ha így nem,akkor hogy?
Egyébként 15/F vagyok,és nincs suli mert beteg vagyok.
Ez így extrasza r, ahogy elképzeled és csinálod. Bakker vajas kenyér meg húsleves??.
Szálkásító diéta: napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1-2g*testtömegkg szénhidrát (ch).
A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.
ezekből kellene összerakni az étrendet:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Ez kb úgy néz ki, hogy reggel egy kis zabpehely proteinnel vagy tojás kis tk kenyérrel, ajd 2,5-3 óránként csirke-pici rizs-zöldség. Edzés után protein shake, utána rá 40-50 percre hús-zöldség, este pedig még sovány túró. Nem vajas kenyér meg leves!!
Edzés: kezdőknek heti 3 napos teljes testes edzés kell kb két hónapig: pl: fekvenyomás, húzódzkodás (vagy evezés), mellről nyomás, bicepsz állva rúddal, tricepsz fekve homlokra engedés vagy hátsó támaszos tolódzkodás, guggolás (láb is kell!!), vádlizás állva, hasprés vagy lábemelés függeszkedve.
Minden izomcsoportra tehát egy gyakorlat, gyakorlatonként 3-4 sorozat, sorozatonként 10-12 ismétlés.
Mellé heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés, pl kocogás, bicaj.
Gondoltam hogy rossz.Nem hiába kérdeztem.
Kösz!
lehet fogysz tőle de kockahas meg bicepsz nem lesz...
konkrétan a zsír még több lesz rajtad ami volt.
Kövesd Montez ajánlását, valóban csak ezzel az étrenddel lehetsz hatékony test- és életmódváltó.
A vajas kenyeret felejtsd el, mert 1-2 szeletet írsz, ettől már egy fél óra múlva olyan éhes leszel, hogy bármit megennél. A saláta jó, de hagyd ki belőle a tésztát. A túró este is jó, de nálam szinte mindig bevált, ha éhes voltam, nem volt étkezési idő, bekaptam 1-2 t.kanálka túrót. Én 4 l folyadékot iszom, illetve jó minőségű ásványvizet.A szénhidrátot nem gabonával viszem be a szervezetembe, kizárólag zöldségekkel. Hüvelyeseket sem eszem, hisz puffaszt és hizlal,de ritkán kevés rizst fogyasztok. A tk. kenyérrel az a bajom, hogy ugyanúgy hizlalnak, mint a fehér társai, csak éppen lassabb a felszívódásuk. Nyilvánvaló az is, hogy egy fejlődésben lévő szervezetnek a megfelelő arányok beállításával minden kell, zsír,fehérje és sz.hidrát is, de egy odafigyelő étrenddel, kitartással mindenképpen el fogod érni a célod. Én még megkockáztatom a süteményt is, de ritkán, pedig minden áldott nap 1 óra 40-1 óra 55 percet futok. Tehát égetek is elég kalóriát.
Kívánom Neked, légy olyan, amilyennek valójában látni akarod magad!
Üdv.: Rea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!