Tömegelés alatt milyen időszakonként lehet beiktatni pl.1-1 pizzázást, házi hambizást haverokkal? 1,5-2 havonta?
Montez!
Mert most mi az hogy az az én bajom?
Nincs nekem semmi bajom, mert lehet, hogy rosszul leszek a szemét kajától, de nagyon egyszerűen megoldható ez a "probléma"; nem eszek ilyesmit azt kész.
Láttam rólad pár képet, és tényleg jó formában vagy, főleg ahhoz képest, hogy pizza meg hamburger zabálás mellett érted el. Én nem is állítom, hogy bezavar a formába heti egy-két pizza. Nem emiatt nem szabad ilyesmit enni, hanem azért, mert egészségtelen.
Az egészség meg sokkal fontosabb, mint a jó forma. Az mindenek az alapja.
Persze tudom, hogy ez offolás, hiszen ez a testépítés kategória, ahol az egészség egyáltalán nem fontos, csak a forma. Pont az ilyen és ehhez hasonló hozzáállás általánossá válása miatt vált szitokszóvá a testépítés, testépítő kifejezés.
Ennyit erről a témáról!
De ti csak tömegeljetek ész nélkül, pizzával meg hamburgerrel, aztán meg szálkásítsatok nyárra. Biztosan nagyon jót tesz a szervezetnek ez a súlyingadozás, biztosan nagyon egészséges.
További szép napot!
Szerintem is hagyjuk a francba ezt az egész vitát!
A legalapvetőbb dolgokkal sem vagytok tisztában, annyi eszetek sincs, hogy azt felfogjátok, hogy a hamburger nem egészséges.
Lehetek bármilyen jó formában, ha közben ilyen szeméttel mérgezitek magatokat, akkor mi értelme van a jó formának? Szebb halottak lesztek, vagy mi?
Ja, iszonyatos nagy méreg a hamburger, főleg hetente. Lol.:)
Szerintem ne égesd itt tovább magad.
A kérdező sem egy agykombájn, hogy egyáltalán ilyen marhaság az eszébe jutott, hogy pizzázás meg hambizás...
De te még őt is übereled Montez!
A kérdezőnek legalább annyi egészségtudata van, hogy másfél-két havonta akar szemetet enni, te meg hetente!
Az 52 hamburger egy évben! Csak képzeld el azt a nagy kupac undorító, egészségtelen szemetet, azt te mind megeszed.
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!