Hogy menjen egy napon? Húzódzkodás-guggolás. Fekvőtámasz-lábemelés. Így jó, Vagy menjen inkább fordítva? Húzódzkodás-lábemelés, fekvőtámasz-guggolás?
Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 16:20
1/3 anonim válasza:
Húzódzkodás lábemelés,fekvőtámasz guggolás,de ezt te érzed.Pl ha gyengébb a fogásod akkor a kettő rudas gyakorlat nem jó egy napra.Tapasztalataim szerint a huzodzkodas nehezebb mint a fekvo és a guggolas nehezebb mint a labemelés,ezért szerintem a javaslatom a leglogikusabb.
2/3 anonim válasza:
hat ezt te erzed meg fugg hogy milyen izomzatal rendelkezel en mondjuk eloszor othol kesztem el fevotamaszt asztan meg mentem a meg nehezebb fekvotamaszra vagyis hogy tapsolok asztan az egy kezes es majd elkesztem kondiba jarni hogy jobban latszodjon a bicepsz es a tricepszem labemeles jo de a gugolas nem skat segitt tutom szerint az a jo ka labemelest csinalsz de most fugg hogy te mit akarsz met ha csak kiakarod gyurni magad ugy hogy kemeny csavo legyel vagy csak egy alap izomzatot akarsz kockahas meg satobbi
3/3 Herczegh Attila válasza:
én változtatnám mindegyik nap..mert ugye frissen és üdén az első gyakorlat fog a legjobban menni..és a többi ennek függvényében kevésbé..tehát ezért váltogatnám, mert akkor mindig tudsz majdnem 100% erővel edzeni adott izmot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!