Miért nem tudok izmot építeni?
Figyelt kérdés
Kb 1 éve edzem nagyon intenzíven heti 5x, eddig paleolit diétán voltam amitől sikerült megszabadulnom a zsírtól,viszont nagyon lefogytam tőle és izom meg nem épült. 2és fél hónapja tömegnövelésbe kezdtem, és igyekszem nagy súlyokkal dolgozni de nem nőtt a súlyom. 51kg vagyok, 166cm, lány. Edzés után Protein és Vitargo, étrendem is tömegnövelő (csirke-rizs,zab,túró,stb) és Kreatint szedek még plusszba. Mért van az hogy, 1 dekát sem híztam? Párom mondja, hogy látja, hogy izmosodom de akkor kilóban is kéne látszania nem? köszi előre is2013. szept. 24. 22:18
41/46 anonim válasza:
De legalább ne vezesen senkit félre ilyen baro.mságokkal .
42/46 anonim válasza:
Én nem is fogom hagyni, kérdező, szortírozd a kommenteket, belekerült egy kis nem odavaló dolog is.
43/46 anonim válasza:
Napi szinten a mikrotápanyagokat be kell vinni rostot vitamint ásványi anyagot ezért sok természetes feldolgozatlan kaját kell enni. De ha ez már az igényeidnek megfelelően megvolt mehetnek a finom kaják. Ddrake nem is kell enni. Ettől te nem leszel keményebb testépítő. Az amerikai forum.bodybuilding.com-on rengetegen tömegelnek így sikerrel. Azert mert betanultál valamit a sárga kapszulából attól az nem úgy van. Nézd meg pl a tesztoszteron.hu cikkét a tömegnövelésről. Azt állítja amit én mondok. De te is kipróbálhatod hogy napi 300-as (kicsit több mint 1kgtömeg/hónap) vagy 500-as (2kg tömeg/hónap) tömegelsz és beleraksz az étrendedbe általad szemétnek nevezett kaját is. A cukorbetegséget pedig nem a cukor okozza. Hanem genetika és elhízás ha nem hiszed nézz utána hiteles forrasból ne a shop.builderről.
44/46 anonim válasza:
Tömegnövelésnél mehet félreevés, igen, de azért nem ennyire.
És igenis a cukor okozza, mégis mi?
Mellesleg mi itt nem a Sárga Kapszulából és a shop.builderből merítjük tudásunk fő részét.
46/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sok hasznos dolgot olvastam.:)
2013. szept. 26. 00:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!