Miért nem tudok izmot építeni?
Figyelt kérdés
Kb 1 éve edzem nagyon intenzíven heti 5x, eddig paleolit diétán voltam amitől sikerült megszabadulnom a zsírtól,viszont nagyon lefogytam tőle és izom meg nem épült. 2és fél hónapja tömegnövelésbe kezdtem, és igyekszem nagy súlyokkal dolgozni de nem nőtt a súlyom. 51kg vagyok, 166cm, lány. Edzés után Protein és Vitargo, étrendem is tömegnövelő (csirke-rizs,zab,túró,stb) és Kreatint szedek még plusszba. Mért van az hogy, 1 dekát sem híztam? Párom mondja, hogy látja, hogy izmosodom de akkor kilóban is kéne látszania nem? köszi előre is2013. szept. 24. 22:18
11/46 anonim válasza:
Simán lehet az edzésben is hiba!
Alapból nem kéne heti ötször edzeni, elég lenne háromszor is.
13/46 anonim válasza:
2 nap után menjet a pihenö!!
HÉTFÖ:MELL-BICEPSZ-alkar
KEDD:LÁB (COMB, VÁDLI)
SZERDA:PIHI
CSÜTÖRTÖK:VÁLL-TRICEPSZ
PÉNTE:HÁT-CSUKJA
Ezt az edzéstervet csináld.
Emeld a ch-t és a zsirt!
14/46 anonim válasza:
Szerintem meg elég három napot edzeni egy héten.
H: Váll-kar
Sz: Láb
P: Hát-mell
vagy;
H: Hát-bicepsz-alkar
P: Mell-váll-tricepsz
vagy;
H: Hát-váll
P: Mell-kar
16/46 anonim válasza:
Biztos nem az edzésben van a hiba, Ha a súlya nem nő az csak és kizárólag azért van mert nem fogyaszt elég kalóriát. Edzhetsz te 21x egy héten ha megfelelő mennyiségű kaját ennél mellé nőne a tömeged. Hiába edzenéd túl magad a súlyod nőne.
17/46 anonim válasza:
Pont az lehet a baja, hogy túledzi magát!
18/46 A kérdező kommentje:
Ki fogom próbálni a 4 napos bontást, de végülis ha azt veszem akkot is csak 1x edzek minden izmot 1 héten, meg így is ha 4 napot edzem.csak ugy egy napra kevesebb jut. Vagy ez nem mindegy? Lehet hogy hülye vagyok:) növelem a kalóriabevitelt de pl cukrosat meg szemét kaját nem akarok enni:)
2013. szept. 25. 15:45
20/46 anonim válasza:
Amit leirtam edzéstervet azt csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!