Miért nem tudok izmot építeni?
Az inzulinszintet a szénhidrátok és a fehérjék emelik fel.
Gyors ch-s étkezésnél valami ilyesmi játszódik le az inzulinszinteden pár óra leforgása alatt: _/\__ míg lassú ch-snál ilyen
_---_ nehéz billentyűzetkarakterekkel illusztrálni de az inzulinod pont ugyanannyid dolgozik ugyanakkora szénhidrátbevitel esetén forrástól függetlenül.
Te komolyan azt hiszed az emberek csak es kizarolag azert hiznak el mert gyors ch-t visznek be?
Leirom miert van annyi dagadt. Azért mert több kalóriát visznek mint amennyit elhasználnak. És ennyi. Ha deficitben lennének ami disznózsírből és procukorból áll az étrendjük más kérdés hogy csak ebből áll az étrend az már egészségtelen akkor sem tudnának elhízni mert nem lenne plusz energia amit a szervezet zsirra alakit. A szemét kajákból könnyű sok kalóriát bevinni igy könnyű pluszba kerülni vele. Es csak ezért vannak kövér emberek. De ha meghatározott kalóriát ennél egy nap akkor nem okoznak extra zsirosodást. A kövér emberek mikor számolják mennyi kalóriát visznek be?
Másrészt a gyors ch nem okoz cukorbetegséget csak az elhízás ami a túl nagy kalóriaplusz esetén lép fel.
Te most komolyan szívatni akarsz engem? Hiányos a tudásod, először is igenis okoz cukorbetegséget, másodszor, nem csak a kalóriákat kell számolgatni. Ha valaki porcukorból lenne kalóriadeficitben, az izomból és belső szervekből fogyna, miközben valamennyi zsírraktározás is menne egy ideig. Persze nem lenne "dagadt", de zsírosodna, a lényeg, hogy a cukrok igenis könnyebben alakulnak testzsírrá, mint a komplex ch-k. Szerinted ennyire mindegy, hogy milyen a ch forrásunk? Szerinted mindegy, hogy egyenletes az inzulinszint, vagy ott van az a bizonyos tüske?
Ne idegesítsél már föl.
Ide jön és mindenféle ba..romságokat ir.hogy jo a szemét kaja
A fehérkenyér tele van szénhidrátal mégsem jo még edzés utánra sem 1 az hogy curos lehetsz az ilyen kajáktol 2 sz@arul szivodnak fel.
Legalább azt venné figyelembe, hogy ha ennyire tökmindegy volna, hogy mi a ch forrás, akkor miért volna ennyire fontos a testépítőknek a rizs zöldségekkel, vagy a tk tészta.
Hiszen, ha úgyis mindegy, csak az összenergiatartalom számít, akkor holnaptól nekem is maccaron és mignon lesz a ch forrásom, ugyanis nagyon szeretem, addig pedig, amíg nem vagyok vele túlzott kcal pluszban, úgysem számít semmit.
Nem is értem, miért dobja el mindenki a jó kis fehér kenyeret, hiszen semmi baj nincs vele, sőt, kenjük meg jól nutellával, lekvárral, tömegnöveléshez úgyis kell a sok ch, azt meg nem kell nézni, hogy honnan van.
Nap végén pedig bombázzuk le magunkat f0skajákkal, tehetjük, hiszen a napi bevitel tápanyagokból már megvolt, így nem fog beleszólni semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!