Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem tudok izmot építeni?

Miért nem tudok izmot építeni?

Figyelt kérdés
Kb 1 éve edzem nagyon intenzíven heti 5x, eddig paleolit diétán voltam amitől sikerült megszabadulnom a zsírtól,viszont nagyon lefogytam tőle és izom meg nem épült. 2és fél hónapja tömegnövelésbe kezdtem, és igyekszem nagy súlyokkal dolgozni de nem nőtt a súlyom. 51kg vagyok, 166cm, lány. Edzés után Protein és Vitargo, étrendem is tömegnövelő (csirke-rizs,zab,túró,stb) és Kreatint szedek még plusszba. Mért van az hogy, 1 dekát sem híztam? Párom mondja, hogy látja, hogy izmosodom de akkor kilóban is kéne látszania nem? köszi előre is
2013. szept. 24. 22:18
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
De a makrotápanyag mennyiségek passzolnak?
2013. szept. 24. 22:35
 2/46 anonim ***** válasza:

Szia, az izomepiteshez 3 dolog kell:

Megfelelo edzes

Megfelelo mennyisegu es minosegu kaja

Megfelelo hosszusagu pihenes, regeneralodas

Valamelyik hianyzik, en az altalad elmondottak alapjan a pihenesre tippelnek.

2013. szept. 24. 23:04
 3/46 anonim ***** válasza:
Leirnád az edzésterved?Szerintem ott van a hiba.
2013. szept. 24. 23:05
 4/46 anonim ***** válasza:
Én nagyobb voksot tennék a táplálkozásra, de nem kizárt az edzés sem.
2013. szept. 24. 23:10
 5/46 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy az étrendben lesz a hiba. Növeld a ch mennyiséget hetente addig, ameddig be nem indul a súlygyarapodás.
2013. szept. 24. 23:35
 6/46 anonim ***** válasza:

Ha a súlyod nem nő az csak és kizárólag azért van mert nem eszel eleget. Edzhetsz te két pink 0,5 kg-os súlyzóval és aludhatsz 3 ótát naponta. Ha több kalóriát vinnél be az elhasználtnál akkor a súlypd változna.

Tehát megoldás: emeld az adagokat. Ha a fehérje megven 2g/tskg akkor semmi értelme növelni. Amit én nem látok az étrendedben az a zsír. Neked min. 50 g zsírt kéne naponta bevinni. Menjen naponta 3-5 g halolaj, 3 tojás(15 g zsír) , akkor süsd kókuszzsírban a húst ( kb 10 g/nap) max 10 g lenmagolaj/nap és a maradék 20 g pedig menjen olivaolajból, mogyoróból. Ha mèg így is kevès ès nem nösz akkor növeld a ch beviteledet.

2013. szept. 25. 00:29
 7/46 A kérdező kommentje:

A ch bevitelem 250g a feherje 120g zsir az csak 25g volt eddig.

Edzéstervem: hétfő:láb,has

Kedd:mell-tricepsz

Szerda:hát-bicepsz-vádli

Csüt: pihenő

Péntek:fenék-has

Szombat:váll

Vas: pihenő

Mindent igyekszem nagy sullyal végezni, az ismetlest valtogatom edzésenként. Van hogy piramis modszerrel edzem, de altalaban olyan8-12 ismetlest csinalok.

2013. szept. 25. 02:04
 8/46 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy az edzéseimben van e a hiba de nem hiszem mert nagyon kimerítőek, nehezek, es minden heten van izomlázam is.
2013. szept. 25. 02:07
 9/46 JayC ***** válasza:
Legtöbb esetben nem az edzesben van a hiba ha nem fejlődik az ember. Ha nem hizol akkor emeld a cht. Amúgy írtad hogy nem nőtt a súlyod, de a párod latja a változást. Ez ugy lehetséges, hogyha pont eltalálsz egy olyan ch mennyiséget amivel testkompozicio változást lehet elérni, főleg hogy nem edzel rég óta.
2013. szept. 25. 06:13
 10/46 anonim ***** válasza:
A zsírt is emelheted, ahogy írták is fentebb. Tömegnöveléskor 1g x ttkg a zsírbevitel, szóval nálad mehet 50g simán.
2013. szept. 25. 06:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!