Maxwell90 kérdése:
Szerintetek meddig kéne?
Figyelt kérdés
173cm körül vagyok és 65-66 kiló súlyomhoz képest izmos (nem ego) meddig kéne tömeget növelnem(súlyra) miket egyek és mit ne2013. szept. 22. 19:50
1/12 anonim válasza:
Akor kell abbahagyni a tömegelést és áttérni szálkásításra ha már zsiros vagy utána megint tömegelni .
Fehérje:soványhusok csirke,pulyka , marha .
Szénhidrá:telje kiörlésü kenyér, barna rizs, gyümölcsök .
Zsír:lenmag, meg amiket felsoroltam azokban van elég zsír
2/12 A kérdező kommentje:
brutal gainert-t használok majd.milyen vitaminak szedjek?vagy szedjek még valamit?
2013. szept. 22. 20:15
3/12 anonim válasza:
Mega daily one plus scitec ez jo lessz.Miota gyursz??
4/12 A kérdező kommentje:
4 hónapot kb termetem aztán saját testsúlyost nyomtam kb 3 hónapig és 4 hónapja eggyiket se ://
2013. szept. 22. 20:40
6/12 anonim válasza:
Nem müködik a link másold be ujra.
8/12 anonim válasza:
Amugy menj el konditerembe!!
Étrend:testsúlykilogrammonként:5 gramm szénhidrá, 2gramm fehérje; 1 gramm zsír.Ha nem veszed észre az izmosodást emeld a szénhidrátot 6grammra, ha pedig zsírosodsz csökensd 4 grammra.
9/12 A kérdező kommentje:
köszi :) 16 évesen haladás ha igy nézek ki?:)
2013. szept. 22. 20:55
10/12 anonim válasza:
Ugy látom neked nem kell sürün szálkásítani nem vagy zsirosodos alkat Tömegelj addig még nem zsirosodsz le .A brutalt cseréld le jombo professionalra feltétlen.Alkatod jo lessz sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!