Szerintetek hova kéne "gyúrnom"? (kép lent)
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, így nézek ki most.
Szeretnék feszesebb bőrt, meg testet, szerintetek kép alapján hova kéne edzenem?
Előre is köszi.
2013. szept. 15. 20:19
2/11 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy hová kellene gyúrni. Minden izomcsoportot meg kell edzeni rendesen. Heti 3 napos teljes testes átmozgató edzéstervvel kezdj két hónapig, majd mehet osztott edzés. Egyébként jó genetikád van.:)
3/11 anonim válasza:
Bár én nem igazán értek ehhez a dologhoz, de kép alapján szerintem a lábaidra mehetne egy kis izom. Comb, vádli, ezek.
Amúgy meg szerintem -női szemmel- nagyon csinos vagy :)
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönök mindent! :)
2013. szept. 15. 20:35
5/11 anonim válasza:
Mindenhova kell edzeni.
De neked főként comb,has,kar,váll.Arra mehet+ 1-1 gyakorlat.
6/11 Szergej55 válasza:
Így van, mindenhová kellene!
7/11 anonim válasza:
combra szerintem. Szerintem a kedves kérdező hölgy azt szerette volna kérdezni, hogy szerintünk van-e olyan testerésze ami lemaradt. :)
8/11 anonim válasza:
Szép alakod van, de én is azt mondom, hogy mindenhova. Úgy szép :)
10/11 anonim válasza:
Szép arányos vagy, érdemes súlyzós edzést végezned, jó leszel, ha jön az izom mindenhova, picit még hízhatnál szerintem, nekem a kar-váll is lehetne jobb, kissé vékonynak találom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!