Vékony szemüveges fiú vagyok. Menyit kell ahoz naponta gyúrnom hogy nagy és erös legyek és ezáltal kidobó lehessen belölem?
Nem kell napi két óra.
Heti 3-4 nap (1 óra) konditermi edzés és tömegnövelő étrend.
De ha valaki alkatilag nem olyan, akkor lehet, nem erre a munkára született.
Én is látok profibb biztonsági őröket és kidobókat, de hidd el, nem csak az evéstől és az edzéstől lettek 205 centisek és 140 kilósak ők sem.
erről van egy mókás történetem, még fénykoromban jártunk haverokkal falusi diszkókba, mert ott lehetett nagyon nagyon könnyen felcsípni a kis buta lánykákat, egyszer talán lovasberényben, vagy csákváron nem is tudom már pontosan melyik helyen lehetett, a diszkóban egy kis gizda ceruza vékony hardcore ektomorf kis srác jelent meg mint kidobó... persze az este előrehaladtával ki is spécézte magának néhány helyi b***szájba, hármak körbeállták, aztán elkezdték egymásnak lökődni, mintha labdáznának vele... a kis cingár srác meg fapofával tűrte, kérlelte őket, hogy "srácok, légyszi, ezt nem kéne" de csak röhögtek rajta... Egyszer csak a kis srácon már látszott, hogy elszakad valami az agyában, a legnagyobb ficsúrt egy ütéssel földre vitte, a másodikat úgy combon rúgta, hogy csak feküdt a földön és vonyított, a 3. at a SZEMGÖDRÉBE benyúlva vonszolta ki a földön a diszkó elé, majd ott a földön adott neki jó párat bakancsban... esküszöm ez volt az egyik legmeglepőbb dolog amit életemben láttam ilyen témában...
Később megtudtam, hogy asszem talán országos kempo bajnok volt valamelyik évben...
Hihetetlen, hogy van aki válaszol ennek a gyökérnek a kérdésére :D
A válasz nem fog tetszeni 6-7 év edzés, RENGETEG pénz kajára, tápkiegekre és szteroidra, aztán mehetsz biztonságiőrnek ;) Totálisan megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!