Hány órát gépezel naponta? (akár szórakozás képp, akár munka ként) Szemüveges vagy? Ha igen hanyas a lencse?
Boldog újévet !
köszönöm a válaszokat ... 12/F
Napi 1-2 órát, nincs szemüvegem, de kellene, hamarosan csináltatok. De nem a gépezés miatt kell, hanem vezetéshez. Közelre jól látok. Nem hiszem, hogy gépezés miatt romlott volna a szemem, kicsiként nem láttam a táblát a hátsó padból, pedig akkor még nem volt gépünk.
Amikor még játékra is használtam a gépet, persze 8-10 órát is ott ültem, de ma már munka és háztartás mellett nincs erre idő. (mindenkinek javaslom, vegyen részt a létező összes LAN partin, játsszon végig minden pályát, amit szeretne, mert később nem lesz rá ideje :S)
23/L
Nem csak a gépezéstől romlik a szemed.
Én úgy lettem szemcsis, hogy napi egy órát SEM gépeztem, most leginkább hétvégén szoktam.. és -3-as szemek.
aha ... csak nekem nem tudom miért romlott a szemem :(
(mondjuk amikor megkaptam már akkor sem volt tökéletes ... lehet ,hogy azért ,mert [így] nem láttam tisztán vele)
én napi kb. 2 h :(
Napi 16 órát biztos, hogy itt ülök. Csak aludni kelek fel innen, az 8-10 óra kb.
A mostani számitógépek már egyáltalán nem rontják a szemet. Főleg a laptop meg az LCd kijelzősök nem vibrálnak ezáltal nem romlik a szem.
Régen az asztali előtt éveket ültem de nem romlott a szemem. Aztán megvettem a notebookot és valamelyest rosszabb lett a látásom. De a doki szerint ugyanolyan mint volt.
Nekem van szemüvegem de nem használom, mert anélkül sem romlik a szemem még igy se hogy majdnem egész nap a gép előtt ülök. És nem egy méterről, hanem sokkal közelebbről nézem.
sokat, nagyon sokat, a szemem tökéletes , a családban is mindenkinek, kivéve a bátyámnak, de ő koraszülött...
olyan Délben ide ülök gépezek 3-ig , akkor más jön , és 8 körülide ülök még, addig, amíg le nem fekszem aludni
Úgy három órát! + a munka!
Nem vagyok szemüveges!
Neked is Boldog új évet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!