Hány órát gépezel naponta? (akár szórakozás képp, akár munka ként) Szemüveges vagy? Ha igen hanyas a lencse?
Figyelt kérdés
Boldog újévet !
köszönöm a válaszokat ... 12/F
2010. dec. 31. 09:01
11/14 anonim válasza:
pontosan én se értek hozzá de az LCD képernyő az a folyadékkristályos kijelzőt jelenti igen ezek a vékony monitorok meg tv-k.
szerintem ez is vibrál én úgy láttam de informatikus haverom váltig állitja hogy nem. nem tudom mi az igazság.
12/14 anonim válasza:
Elég sok időt töltök a gép előtt, napi 8 óránál többet a munkám miatt is. A szemem mínusz 6-os, de már annyi volt akkor is, amikor a legelső számítógépemet megkaptam sok évvel ezelőtt. Azóta nem igazán romlott, valószínűleg azért, mert közben felnőttem.
Ha normális monitorod van, akkor nem rontja a szemed, ha erre vagy kíváncsi.
26/F
13/14 anonim válasza:
Napi 0-10 óra, változó (informatikusnak tanulok). -1,5-ös szemüvegem van, a számítógépezéstől függetlenül addig romlott, amíg nőttem. 20/L
14/14 anonim válasza:
én napi 4-5 órát szoktam gépezni, de nem vagyok szemüveges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!