Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ugye azt szokták mondani hogy...

Ugye azt szokták mondani hogy 6 év alatt el lehet érni kb a genetikai határt akkor ha valaki 14 évesen kezdi akkor 20 éves kora után nem is fejlödik?

Figyelt kérdés

2013. szept. 21. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ez kb így van.
2013. szept. 21. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem. De nézd meg jeff seidot pl ő se lesz nagyobb már
2013. szept. 21. 20:37
 3/6 A kérdező kommentje:
lehet de szerintem meg mondjuk mindenkinek van egy határa és az izmok nem tudják mennyi idő telt el de egy 14 éves nyilván lassabban fejlődik mint egy húszonéves tehát pl. egy 20 éves elérné 25-26 éves korára egy 14 éves tovább tud nővekedni mert ő az elején lassabb volt DE ha hűlyességet írok javítsatok ki
2013. szept. 21. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:

15 évesen kezdtem, 3 év edzés jött+étkezés, utána próbáltam ki a táplálék kiegészítőket(bár abban az időben nem volt sok választék), 21 éves korom óta semmit sem fejlődtem.most már 40 körül járok, de a méreteim kicsit összébb mentek,de a formám, izomérettségem az javult.

naturba képtelenség fejlődni, izmosodni, ha már elérted a genetikai határodat.

nem is így fogom fel az edzést, hanem csak lemegyek edzeni és ennyi, nem veszem olyan komolyan, mint mikor elkezdtem.

akkor még azt hittem, h versenyző leszek, de azóta rájöttem, elég ha csak a terembe lemegyek egy kicsit.

2013. szept. 21. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:

tehát 6 év után bármit is csinálsz már nem fejlődsz , ekkor kell kokszolni ?

20 év edzés után is lehet fejlődni

2013. szept. 21. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát igazából.. akkor tudsz fejlődni natúrba 6 év után, ha az elején szarul csináltad.
2013. szept. 21. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!