A 18. héten genetikai ultrahangra megyek, ezt hason csinálják? Nekem még eddig nem volt hasi ultrahang, ott lényeg az, hogy pisilsz e előtte, vagy nem? Ott már megtudják mondani, hogy kisfiú, vagy kislány lesz?
A genetikai uh-ot már hason keresztül csinálják és azt szokták mondani, hogy telt hólyaggal kell menni.Nekem bejöhetett a párom és azt is meg tudták mondani, hogy kisfiúnk lesz.Ha te babód is meg akarja mutatni magát akkor már meg tudják mondani a nemét. Boldog baba várást.
21 hetes kismama
Ez egy sima hasi uh., le sem kell vetköznöd csak le tolod a gatyát a pocidon, nekem még sosem mondták ezt a pisi dolgot, ha kell menni menj, de ha nem kell pisilni akkor nem kell erőlködnöd. A párod szerintem bemehet, itt Debrecenben legalábbis igen, nekem jött tesó+férj!
Nem minden esetben, sőtt nem is szokták 100%-ra megmondani, nekem olyan szerencsém volt, hogy már itt megtudhattam és 100%-ra, de valaki még 7-8 hónaposan nem tudja, mert nem mutatja a baba. Barátnőm már 4D-re ment, hogy megtudja, de ott sem akarta mutatni, csak tippeltek!
sok sikert
Kecskeméten meg az van kiírva az UH ajtajára, hogy üres hólyaggal kell bemenni. Mondjuk szerintem is jobb így, mert azért eléggé összenyomkorásszák ám az ember hasa alját...
Egyébként elméletileg a 15-16. héttől látszik a baba neme, ha megmutatja..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!