Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22. heti ultrahang alapján...

22. heti ultrahang alapján biztos kislány?

Figyelt kérdés
22 hetesen és 4 naposan voltunk 4D babamozin,azt mondták kislány,de 4D-n nem mutatta meg magát,csak 2D-n mutatta a szonográfus,hogy 3 vonal látszik a bizonyos helyen.Akkor tuti lány lesz?Volt aki szintén ilyet látott és mégis kisfia született?
2011. febr. 18. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy tapasztalt szonográfus, ha valamit nem jól lát, át szokott kapcsolni 2D-re, mert számára az több információt ad. Szóval ha azt mondta, hogy lány, akkor valószínűleg tényleg lány. A nagyobb gyerekeimnél még nem volt 4D, és mindnél megmondták ennyi idősen. Persze a 100% vagy az amnió, vagy a születés pillanat. De szerintem hihetsz neki.
2011. febr. 18. 15:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltunk. 22. héten 4D, szonográfus csak 2D-n látta alulról, és azt mondta, 100%. Ha nem lenne 100%, akkor nem mondana csak 75-öt :-) Még egy másik orvos mondta, hogy szerinte lány. Én már remélem, hogy biztos, beleéltem magam!
2011. febr. 18. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem csak akkor mondanak nemet az orvosok, ha biztosak benne.

én 21 hetesen csak 2D-n voltam (a kórházas ultrahangon), és biztosra mondtak kislányt. mutatták is, de nekem semmit nem mondott a látvány.

2011. febr. 18. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha tutira kislányt mondtak, akkor hihetsz benne. 20. héten 2D-n kislányt mondtak. 24. héten 4d-n szintén. Aztán a 26. héten úgy beterpesztett a kisasszony, hogy csak a vak nem látta, hogy milyen nemű. Ha gondolod privibe elküldöm a puncis felvételt. Kisfiúknál elég látványos a teknős béka, ha megmutatja magát. :)
2011. febr. 18. 19:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Utolsó,kérném a képet,megkuksizom!!
2011. febr. 18. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!