Más is ennyire izgult 4d-s ultrahang előtt? Talán ma kiderül hogy kisfiú vagy kislány? Meddig tart egy ilyen vizsgálat?
Szia.
Én 20hetesen voltam és nagyon izgultam előtte. Főleg azért, hogy mindent rendben találjon. Igazából értelme nincs a nagy aggodalomnak, de könnyű ezt mondani.
Próbálj magnyugodni. Hatalmas élményben lesz részed és ott már úgyis minden aggodalmad elszáll.
Kellemes babavárást!
Én pont tegnap voltam.27+2 hetes vagyok.Nekünk kislányunk lesz.Nagyon izgultam én is előtte, de csodálatos élményben volt részünk.
Itt Miskolcon 1 órás volt, de nem csak 4d-vel nézték át.
Nyugi veletek is minden rendben lesz:)Jó mozizást
Szia. Én 12 hét 3 naposan voltam és nagyon nagyon izgultam hogy minden rendben van-e... De nagyon jó volt látni. Azt mondta a hölgy hogy fél óra a vizsgálat, hát minket is 1 órán át vizsgált, nézett, mert a Picink elbújt a placenta mögött, és addig kellett ügyeskedni míg sikerült a kis pofijáról is jó képeket csinálni. Ha megmutatja magát a baba akkor már láthatják hogy kisfiú vagy kislány! :) Nekünk lányt mondtak, de hát ki tudja mi lesz belőle.
Majd írj hogy milyen volt. :) Jó mozizást!
Szupí! Gratulálok! :) Hol voltál 4D-n?
Utolsó v.voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!