Holnap megyek a genetikai uh-ra! Ott megint megmondják pontosan hogy hány hetes vagyok? Megtudják mondani a nemét? 19 hetes kismami vagyok.
Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 14:52
1/4 anonim válasza:
Elvileg igen. Szóljál, hogy nézzék meg.
Nekem 18 hetesen 95 %-ra mondták, hogy fiú és az is lett.
2/4 anonim válasza:
A mérete alapján megmondják a korát. Nekünk 18 hetesen azt mondta a 4D-s doki, hogy szerinte lány. Előtte is azt látták, utána is, és végül Luca lett.
3/4 anonim válasza:
Én a genetikai uh előtt egy nappal voltam az orvosomnál, aki közölte, hogy nagy valószínűséggel fiú. A genetikai uh-on rákérdeztem újra a nemére biztos amit biztos alapon és közölték, hogy lány. :) Most éppen lányként gondolok a picurra hisz a genetikai ultrahangot végző dokik profibbak az átlagnál...de mindenki tévedhet hiszen emberek vagyunk. Azért nagyon jó érzés, hogy elárulják a vélhető nemét, mert ilyenkor már azért választani szoktak az emberek fiú és/vagy lány nevet és azon szólíthatod, így személyiséget kap a picur és egyre szorosabb a kapcsolat anya és gyermeke között.:)
4/4 anonim válasza:
Ez attol is fug, hogyan fekszik a baba.
Nekem csak a 23. heten tudtak megmondani,addig mindig furcsa poziturakat vett fel a kislanyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!