Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 18. heti genetikai uh. -on...

A 18. heti genetikai uh. -on megmondják a babanemét? VAgy ezzel nem foglalkoznak? Volt már esetleg olyan aki ott tudta meg hogy milyen nemű babát vár?

Figyelt kérdés
Holnap megyek a genetikaira és még nemtudjuk a kismanó "kilétét".Már nagyon kíváncsiak vagyunk,de nemtudom hogy fognak e ezzel a kérdéssel foglalkozni.
2009. jún. 14. 21:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem erre irányul a vizsgálat, de ha rákérdezel és látszik akkor biztosan megmondják.
2009. jún. 14. 21:16
 2/19 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm a választ!
2009. jún. 14. 21:17
 3/19 anonim ***** válasza:

Én rákérdeztem az orvos meg azt mondta, hogy ilyen hülyeségekre ő nem ér rá.

Szóval ne éld bele magad.

Egész nap sírtam. Még aznap elvitt a férjem 4d UH-ra és ott megmondták, hogy kisfiú. És ott rendesen megvizsgálták a babát, nem úgy mint a kórházban az a bunkó 30 másodperc alatt...

2009. jún. 14. 21:22
 4/19 anonim ***** válasza:

Nekem megmondták.A doki külön rákérdezett,hogy tudjuk-e,érdekel-e bennünket?

Szerintem orvostól függ.

2009. jún. 14. 21:23
 5/19 anonim ***** válasza:
Én magándokihoz jártam és részletesen mindent megnézett és elmagyarázott egyszer voltam futószalagi uh-n mikor áramlást néztek pár perc volt az egész majd mikor rákérdeztem hogy minden ok nagy nehezen kinyögte hogy igen de már a következő ember bent is volt
2009. jún. 14. 21:41
 6/19 anonim ***** válasza:
Én most megyek pár nap múlva, nagyon bízom benne, hogy megmondják! A környezetemben általában jók a tapasztalatok, csak ne ez legyen az első kérdés, amivel a dokit lerohanod, legalábbis nekem ezt mondták, hisz tényleg nem ez a vizsgálat lényege!
2009. jún. 14. 22:13
 7/19 A kérdező kommentje:
Én is attól félek hogy bunkók lesznek,de hátha nem.Köszi mindenkinek a választ!!
2009. jún. 14. 22:15
 8/19 anonim ***** válasza:
Én Sztk.-ba járok,de nekem ott mondta meg a doki. Rákérdeztem,hogy látszik e,ő meg mondta,hogy persze,kisfiú!
2009. jún. 15. 07:59
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem mondta meg, de én magánhoz járok, és ott már 16 hetesen megsaccolta, azóta is tartja magát hogy fiúcska.29 hetes km
2009. jún. 15. 08:23
 10/19 anonim ***** válasza:

Rákérdeztem, mondta a szonográfus, hogy valószínüleg kislány, de azért még ne kezdjük festeni a babaszobát.

Kislány lett.

2009. jún. 15. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!