A 18. heti genetikai uh. -on megmondják a babanemét? VAgy ezzel nem foglalkoznak? Volt már esetleg olyan aki ott tudta meg hogy milyen nemű babát vár?
Nekünk ez úgy volt, h genetikára kellett mennünk a Sote 1-re! A 18. héten vágignézett minket egy doki, de az annyira bunkó volt, h legszívesebben felöltöztem volna. De visszahívott a 21. hétre kontorollra és hál istennek nem ő volt. Az a másik orvos ahogy rámrakta az uh-fejet rögtön azt kérdezte h tudjuk-e a baba nemét és mondtam h nem. Erre annyit mondott h ő 100%-ra megmondja, h kisfiú :)))) Végignézte a babánkat és a végén megkérdezte, h akarom-e látni én is a fütykösét! MOndtam, ha lehetőség van rá, akkor persze. És meg is mutatta, pedig az már nem tartozik bele ebbe a vizsgálatba! Na, csak azért írtam le, mert nálam mindkét eset előfordult és dokija válogatja, h megmondja vagy nem. De ha el tudtok menni 4d-re,akkor ott meg fogják mondani, ha úgy fordul a baba!
Üdv: 27 h. kismama
Szia!Nekem nagyon normális a mostani dokim.Elöször voltam nála 17+5naposan vizsgálaton meg genetikai uh-on.
Ö kérdezte meg h kiváncsi vagyok e a nemére.Mondtam h igen.Sirtam örömömben mikor mondta h Kisfiú:)ugyanis bejött a megérzésem.Azota is fiút mondanak.:)
Boldog babavárást!!Ird meg h mi volt.
34hetes km
Sziasztok Lányok!
Megvolt az uh. és nagyon kedves hölgy volt akitől mertem kérdezni.Nem volt lekezelő meg semmi.Megmondta és megis mutatta a kisfiúnk fütykösét:-))))Annyira boldog vagyok!!!Kis erőbajnok!Meg is kérdezte az uh.-os hogy fiút vagy lányt szerttünk volna és mondtam hogy teljesen mindegy csak egészséges legyen.Igaz a férjem egy nagyon kicsit csalódott volt mert nálunk is és náluk is csak fiúk vannak és azt akarta hogy irigykedjenek.De nem baj így is örömmel várjuk közénk:-)))Sok boldogságot mindenkinek!!!
Szia!
gratulálok a Kisfiadhoz!
Örülök hminden ok:)
A 34hetes szintén Kisfiút váró kismami
Kedves utolsó!
Köszönöm szépen a gtatulációt!!:-)))
Tökre furi hogy olvasom a kisfiadhoz:-)))
MÉg meg kell ezt szoknom:-))
A kedves utolsó vagyok.:)
Hamar megszokod meglásd:D
Nemvolt megérzésed?
nekem volt és bejött.
Szia!
21:22-es vagyok.
Sok boldogságot és örülök, hogy szerencséd volt a dokival!
Én is éreztem, hogy a második is kisfiú lesz! :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!