Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 18. heti genetikai uh. -on...

A 18. heti genetikai uh. -on megmondják a babanemét? VAgy ezzel nem foglalkoznak? Volt már esetleg olyan aki ott tudta meg hogy milyen nemű babát vár?

Figyelt kérdés
Holnap megyek a genetikaira és még nemtudjuk a kismanó "kilétét".Már nagyon kíváncsiak vagyunk,de nemtudom hogy fognak e ezzel a kérdéssel foglalkozni.
2009. jún. 14. 21:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekünk ez úgy volt, h genetikára kellett mennünk a Sote 1-re! A 18. héten vágignézett minket egy doki, de az annyira bunkó volt, h legszívesebben felöltöztem volna. De visszahívott a 21. hétre kontorollra és hál istennek nem ő volt. Az a másik orvos ahogy rámrakta az uh-fejet rögtön azt kérdezte h tudjuk-e a baba nemét és mondtam h nem. Erre annyit mondott h ő 100%-ra megmondja, h kisfiú :)))) Végignézte a babánkat és a végén megkérdezte, h akarom-e látni én is a fütykösét! MOndtam, ha lehetőség van rá, akkor persze. És meg is mutatta, pedig az már nem tartozik bele ebbe a vizsgálatba! Na, csak azért írtam le, mert nálam mindkét eset előfordult és dokija válogatja, h megmondja vagy nem. De ha el tudtok menni 4d-re,akkor ott meg fogják mondani, ha úgy fordul a baba!

Üdv: 27 h. kismama

2009. jún. 15. 09:05
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem nagyon normális a mostani dokim.Elöször voltam nála 17+5naposan vizsgálaton meg genetikai uh-on.

Ö kérdezte meg h kiváncsi vagyok e a nemére.Mondtam h igen.Sirtam örömömben mikor mondta h Kisfiú:)ugyanis bejött a megérzésem.Azota is fiút mondanak.:)

Boldog babavárást!!Ird meg h mi volt.

34hetes km

2009. jún. 15. 13:27
 13/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Megvolt az uh. és nagyon kedves hölgy volt akitől mertem kérdezni.Nem volt lekezelő meg semmi.Megmondta és megis mutatta a kisfiúnk fütykösét:-))))Annyira boldog vagyok!!!Kis erőbajnok!Meg is kérdezte az uh.-os hogy fiút vagy lányt szerttünk volna és mondtam hogy teljesen mindegy csak egészséges legyen.Igaz a férjem egy nagyon kicsit csalódott volt mert nálunk is és náluk is csak fiúk vannak és azt akarta hogy irigykedjenek.De nem baj így is örömmel várjuk közénk:-)))Sok boldogságot mindenkinek!!!

2009. jún. 15. 14:34
 14/19 A kérdező kommentje:
Ja és a lényeg lemaradt!Teljesen rendben van minden!Egészséges a kismanó:-)))
2009. jún. 15. 14:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!

gratulálok a Kisfiadhoz!

Örülök hminden ok:)

A 34hetes szintén Kisfiút váró kismami

2009. jún. 15. 15:57
 16/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm szépen a gtatulációt!!:-)))

Tökre furi hogy olvasom a kisfiadhoz:-)))

MÉg meg kell ezt szoknom:-))

2009. jún. 15. 17:59
 17/19 anonim ***** válasza:

A kedves utolsó vagyok.:)

Hamar megszokod meglásd:D

Nemvolt megérzésed?

nekem volt és bejött.

2009. jún. 15. 20:14
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

21:22-es vagyok.

Sok boldogságot és örülök, hogy szerencséd volt a dokival!

Én is éreztem, hogy a második is kisfiú lesz! :):):)

2009. jún. 15. 20:52
 19/19 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy az elején mikor megtudtam hogy babánk lesz akkor a párommal együtt nagyon kislányt akartam.De később ez az érzés átment kisfiúba és onnantól azt mondtam hogy fiút szeretnék!Lehet hogy akkor ez volt az a bűvös megérzés?Mert mondták hogy nem véletlen hogy lányból átváltottam fiúba és ezt éreztem hogy teljesen belülről jön ez az érzés és nem csak úgy mondom.
2009. jún. 15. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!