Tegnap voltam 18hetes Uh-n. Azt hittem, hogy végre
megmondják, hogy mi lesz, de az orvos azt mondta, hogy ők
nem foglalkoznak ezzel. Nektek se nézték meg a 18. heti
uh-n a baba nemét?
Mi az, hogy nem foglalkoznak vele?????? Ugyan már!!! Akkor már tisztességesebb lett volna, ha azt mondja, hogy nem egyértelműen látja. Anno nekem egy tök idegen doki végezte a 18. heti UH-t és első kérdése az volt, hogy tudjuk már a nemét?? Majd mondtam, hogy nem, és máris odahúzta a készüléket! 1 másodperc volt az egész...Bár én is láttam a kis kukiját, így mondania sem kellett, mert egyértelmű volt!
Ez is csak pénzlehúzás a dokid részéről!!!!!!!!!
Hihetetlen!
2010. márc. 27. 21:38
Mi megkérdeztük, és rendes volt a doki, de nem sikerült neki megnézni, mert a fiam nem volt hajlandó úgy fordulni. Nem valami jó fejek:( De azért ne keseredj el!
ҝ
2010. márc. 27. 21:46
3/13 A kérdező kommentje:
Majd megpróbálok egy normálisabb dokihoz menni a 22hetes Uh-ra,az hátha mond valamit,mert az akinél voltam még azt se magyarázta meg,hogy mi micsodája a picimnek.Pár perc alatt végzett mindennel.
Nekem egyből megmondták az Állami Egészségügyi Központban.
Az egész UH vizsgálat kb. 3 perc volt, de erre szakított időt a doki.
2010. márc. 27. 21:51
Én is megkérdeztem és megmondták. Pont egy évvel ezelőtt a 12.heti uh-n egyértelműen kisfiút látott a doktorbácsi, és napra pontosan írta ki szülési dátumot. Pedig csak ő volt akkor kéznél az uh-n ( a másik orvos, aki lett volna, műtött), mégsem volt bunkó senkivel, mindenkinek válaszolt.
2010. márc. 27. 21:52
Jó nagy köcsög volt! Akkor miért nem mondja azt, hogy most nem lehet látni, nem? Gondolom nem látta és azért mondta, hogy nem foglalkoznak vele meg így kitöltötte rajtad a mérgét vagy a rossz kedvét!
2010. márc. 27. 22:03
7/13 A kérdező kommentje:
Tuti,hogy látta csak pont közeledett az ebédidő,és ezért végzett velem olyan gyorsan.Meg szerintem azért is volt ilyen szemét,mert nem adtam neki pénzt.
Jó nagy féreg lehetett! Ilyet még nem is hallottam! Nekünk mindig az volt az első kérdése a szonográfusnak, hogy "tudják a nemét"? Ez egyszerű szemétség, az ilyen egy jó nagy valagba rúgást érdemelne!!
2010. márc. 27. 22:18
Szia!Én hallottam olyan esetet, hogy egy doki lányt mondott és fiú lett belőle!A szülők bevásároltak lány cuccokból, de amikor megérkezett a baba dobhatták ki őket a dokit meg beperelték!Na az a doki többet nem mondott senkinek semmit!Lehet, hogy a te dokid is így járt:)
2010. márc. 27. 22:43
10/13 anonim válasza:
Az én sógornőm is így járt.Hitegették hogy lány és közbe fiú lett.
2010. márc. 28. 08:28
Kapcsolódó kérdések: