Tegnap voltam 18hetes Uh-n. Azt hittem, hogy végre megmondják, hogy mi lesz, de az orvos azt mondta, hogy ők nem foglalkoznak ezzel. Nektek se nézték meg a 18. heti uh-n a baba nemét?
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 21:32
11/13 anonim válasza:
Én az AEK-ben voltam a 18 hetes uh-on és ha nem kérdezünk rá akkor nem mondják meg a nemét mert tényleg nem ez a lényeg!
De mi rákérdeztünk és félvállról odavetette a nő hogy fiú és ezzel a mozdulattal ott hagyott az ágyon:-S
38 hetes kismama
12/13 anonim válasza:
Nincs ilyen hogy nem foglalkoznak vele...Két dokihoz járok s nekem is olyan az egyik sitty-sutty s végez is az uh-án nah a másiknál tuti min 10percig nézegeti a babát megmutat mindent sőt már 12 hetesen megmondta hogy kisfiú
17 hetes kismama
13/13 anonim válasza:
De van olyan hogy nem foglalkoznak vele hisz a baba egészsége szempontjából nem fontos hogy milyen nemű!!!!
Szerintem ez logikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!