15 hetesen megyek 4D-re, akkor 100%-ra megmondják a nemét a babának?
Nagyon kíváncsiak vagyunk és elmennénk egy 4D-re a 15. héten.
Ha mondanak valamit, akkor az már biztosra vehetem??
Nem fog már változni?
Ha Ti voltatok ez idő tájt és megmondták a nemét olyan nemű babátok is született?
Nagyon fejlett már a technika, csak nem tévednek, ugye?
:)
(úgy izgulunk) :)
Ha van a "bizonyítékról" képetek, akkor megmutatnátok?
Előre is köszönöm!
Ja elsö tutira, de ha kislány lett volna akkor most azt írnád hogy nem biztos.
A normál orvos 15-ik héten még semmit nem mond.
Nekünk 18-ik héten mondtak 4D kislányt, de a doki azért hozzá tette hogy ö nagyon biztosra mondja, de lehet más is.
A tesomnak kifiut mondtak a 12-ik héten majd 16-ik heti 4D-n is és 20-ik héten egy biztos kislány lett. telejsen oda voltak, habár mindig is kislány pártiak voltak, de hetekig mást vártak és egyszer csak kislány lett, hetek teltek bele meddigre elfogadták megint.
Köszi a válaszokat!
Olyan furi amit az utolsó válaszoló írt!
Sok-sok uh képet néztem és a kisfiúknál annyira jellegzetes a kép.
Ne érts félre, nem azt mondtam, hogy nem hiszem el amit írsz, csak olyan furcsa, hogy fiúnál tévednek :O
A lányokat szokták mondani, hogy nem szabad biztosra venni
Első vagyok! Sajnos képem nincs, mert videót kaptunk!
Igen kedves 16.51-es akkor azt írnám, hogy nem biztos, de mivel fiú lett így biztos! Nem tudom miért kell belekötni a másikba...
16 hetesen voltunk, akkor a néni azt mondta, inkább fiú, de nem tudja pontosan.
Azóta 3szor mondtak már lányt, és elég egyértelműen lehetett is látni... :) De pár hét és tuti lesz valamelyik. De inkább rózsaszín cuccokat vettünk.
a 15. héten voltunk mi is 4D, azért, hogy megnézessük, hogy minden OK e és hogy meg van e mindene, kíváncsiak voltunk a nemére is, de a kis zsivány összeszorított lábakkal a popóján csücsült, szóval 1 óra kísérletezés után sem tudtuk meg, hogy mink lesz, majd legközelebb
én szurkolok neked hogy megmutassa magát:)
15 hetesen sima UH-n mondta a doki, hogy lánynak látszik, hogy jól látta-e?? Jövő héten megint megyek, talán tud már biztosabbat mondani.:-)
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!