Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetesen megyek 4D-re,...

15 hetesen megyek 4D-re, akkor 100%-ra megmondják a nemét a babának?

Figyelt kérdés

Nagyon kíváncsiak vagyunk és elmennénk egy 4D-re a 15. héten.

Ha mondanak valamit, akkor az már biztosra vehetem??

Nem fog már változni?

Ha Ti voltatok ez idő tájt és megmondták a nemét olyan nemű babátok is született?

Nagyon fejlett már a technika, csak nem tévednek, ugye?

:)

(úgy izgulunk) :)

2011. jún. 6. 16:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mi 14 hetesen voltunk 4D-n, akkor tutira megmondták, hogy fiunk lesz, és az is lett! :)
2011. jún. 6. 16:35
 2/13 A kérdező kommentje:

Ha van a "bizonyítékról" képetek, akkor megmutatnátok?

Előre is köszönöm!

2011. jún. 6. 16:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Én egyikkel 20 másikkal 24 hetesen voltam, akkor már tutira megmondták seperc alatt. Most harmadjára se megyek 20 hétnél előbb.
2011. jún. 6. 16:50
 4/13 anonim ***** válasza:

Ja elsö tutira, de ha kislány lett volna akkor most azt írnád hogy nem biztos.

A normál orvos 15-ik héten még semmit nem mond.

Nekünk 18-ik héten mondtak 4D kislányt, de a doki azért hozzá tette hogy ö nagyon biztosra mondja, de lehet más is.

A tesomnak kifiut mondtak a 12-ik héten majd 16-ik heti 4D-n is és 20-ik héten egy biztos kislány lett. telejsen oda voltak, habár mindig is kislány pártiak voltak, de hetekig mást vártak és egyszer csak kislány lett, hetek teltek bele meddigre elfogadták megint.

2011. jún. 6. 16:51
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Olyan furi amit az utolsó válaszoló írt!

Sok-sok uh képet néztem és a kisfiúknál annyira jellegzetes a kép.

Ne érts félre, nem azt mondtam, hogy nem hiszem el amit írsz, csak olyan furcsa, hogy fiúnál tévednek :O

A lányokat szokták mondani, hogy nem szabad biztosra venni

2011. jún. 6. 16:59
 6/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Sajnos képem nincs, mert videót kaptunk!

Igen kedves 16.51-es akkor azt írnám, hogy nem biztos, de mivel fiú lett így biztos! Nem tudom miért kell belekötni a másikba...

2011. jún. 6. 17:06
 7/13 anonim ***** válasza:

16 hetesen voltunk, akkor a néni azt mondta, inkább fiú, de nem tudja pontosan.

Azóta 3szor mondtak már lányt, és elég egyértelműen lehetett is látni... :) De pár hét és tuti lesz valamelyik. De inkább rózsaszín cuccokat vettünk.

2011. jún. 6. 17:14
 8/13 anonim ***** válasza:

a 15. héten voltunk mi is 4D, azért, hogy megnézessük, hogy minden OK e és hogy meg van e mindene, kíváncsiak voltunk a nemére is, de a kis zsivány összeszorított lábakkal a popóján csücsült, szóval 1 óra kísérletezés után sem tudtuk meg, hogy mink lesz, majd legközelebb

én szurkolok neked hogy megmutassa magát:)

2011. jún. 6. 17:45
 9/13 sumergo ***** válasza:

15 hetesen sima UH-n mondta a doki, hogy lánynak látszik, hogy jól látta-e?? Jövő héten megint megyek, talán tud már biztosabbat mondani.:-)

18 hkm

2011. jún. 6. 19:04
 10/13 anonim ***** válasza:
16 hetesen voltunk, akkor mondta a szonográfus, hogy 100%, hogy kislány. És tényleg. :D
2011. jún. 6. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!