Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy a 10. héten...

Lehetséges hogy a 10. héten megmondják a baba nemét? Vagy inkább majd a következő vizsgálatnál?

Figyelt kérdés
4D ultrahangra megyek.
2010. dec. 8. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia:)

Nem korai még a 4D?:)

De megértelek,kíváncsi vagy ez természetes.

Szerintem még nem lesz egyértelmű,nekem 14+3-hetesen a 2D-en már látszott.

Szóval lehetséges:)

Minden jót kívánok:)

2010. dec. 8. 13:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem az orvosom csak 4D ultrahanggal vizsgál.15.-én megyek vizsgálatra,bár a párom még nem jön velem majd később ha már nagyobb lesz a baba.Már nagyon várom és izgulok.alig várom hogy halljam a pici szívdobogását.
2010. dec. 8. 14:01
 3/8 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
100%
Szerintem is korai, még nem fog látszani semmi. Én a 15. héten mentem, már éreztem h mozog, akkor is még nagyon soványka volt, kicsit emlékeztetett egy emberkére... De ott már megmondták h fiú. Én a helyedben később mennék.
2010. dec. 8. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

NEM TUDJÁK MEGMONDANI

A 12. hétig egyforma , csak a 12. héten kezd kifejlődni a nemi szerv. . .

2010. dec. 8. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Kb. ilyenkor válik láthatóvá, előtte még ugyanolyan kis "gömböcske izé" van nekik, szóval ez határeset, nem is biztos, hogy napra pontos a terhességed...

No de hajrá! :o)

2010. dec. 8. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Elsőéves orvosis vagyok, és pont most tanuljuk a fejlődéstant. A 11.-12. héten alakulnak ki a külső nemi szervek annyira, hogy az ultrahang kimutassa (akkor sem látszódik teljesen, ha úgy fekszik a magzat), szóval valószínűleg még nem lehet majd felismerni.
2010. dec. 8. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

14:03

Helyesbítem magam, bevallom rosszul emlékeztem egy héttel, de most utána néztem...

A 10. héten a belső nemi szervek alakulnak ki, a külsők csak a 11-en válnak láthatóvá...

2010. dec. 8. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Inkább a 12. hetin fog kiderülni, ha látszik. Nekünk is akkor mondták meg a 4D-n.
2010. dec. 8. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!