Hátrahajló méh? A 12 heti vizsgálatnál kiderült hogy hátrahajló méhem van alig találták meg a babát még hüvelyi ultrahanggal is. Ráadásul azt mondták, hogy csak 11 hetes vagyok, mert csak 5 cm a baba, nem 6-7.
Nem mérték meg a tarkóredőt se, hanem visszaküldtek a dokimhoz, aki elküldött egy másik intézménybe a jövő hétre hogy ott próbálják meg lemérni a tartóredőt.
Volt már valakinek ilyen? Tényleg ennyire nem lehet látni ha hátra van hajolva a méh vagy csak bunkók voltak velem?
Szia!
Nekem is hátrahajló, sőt jobbra is dől a méhem, de probléma nélkűl ment az UH!
Kicsit jobban forgatta a hüvelyi UH-ot, picit fájt is, de mindent lehetett látni!
Jó UH-os megoldja!
Nekem a második babámnál volt ilyesmi, hogy már 6-7 hetes volt és még mindig nem találták UH.val mert hogy állítólag annyira hátrahajlik a méhem...
Hát nem tudom...aztán olyan 8 hetesen egy másik orvoshoz elmentem ő érdekes mód egyből megtalálta a kis bébit.
Onnantól hozzá jártam.
Mostmár úgyis te is mész jövőhéten máshova UH-ra szóval ott már tuti megtalálják majd, de én nem biztos hogy visszamennék az első "tehetséges" orvoshoz...
ez a klinikán a volt a kötelező szűrésen.
teljesen dilettáns nő volt a magándokim is mondta hogy kifogtam a legrosszabbat.
Nekem is hátrahajló. de ez csak a hasi uh-nál okoz problémát.
Nekem sem látták rendesen, de hüvelyivel már igen.
Nekem is hátrahajló méhem van, pontosan 6 hetes terhesen hasi(!) UH-n láttam a szívverését a babámnak, 12. heti UH is hasi volt, mindent megmutatott a szonográfus hölgy, én is jól láttam mindent.
Egyszerűen béna volt a nő, ahogy Te is írod, semmi baj, ne aggódj!
Minden jót!
Nekem is hátrahajló, és 6.heti UH-nál egyből megtalálták a babát, pulzáló szivecskével! Ugy h. aki jol csinálja az Uh-t, akkor nincs probléma!
Boldog babavárást! :))
először hasival nézték akkor nem látták jól.
Aztán hüvelyin,ott megállapította a nő nagy nehezen hogy crl:49 mm,ez egy 11 hetes magzatnak felel meg,tehát fiatalabb vagyok egy héttel.
Ezért küldtek el.
A magánorvosom se értette mit rángatnak ide oda.ennyiből már le lehetett volna méri,inkább az volt a bajuk hogy 11 hetes vagyok.
Röhejes az egész.
Most jövő héten mehetek egy másik helyre,másik uhra,remélem ez már hasi lesz mert a baba is nagyobb .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!