12 hetes terhes vagyok. Csütörtökön megyek genetikai vizsgálatra. Mit fog látni a dokim? Esetleg a nemét már meg fogja tudni mondani?
Szia!
A hasszurka, meg az enyhe fájdalom normális.Akkor van gond ha erős görcseid lennének, és véreznél.
A nemét majd csak a 18-20 hét fele tudják megmondani, egy jobb géppel, és persze ha a manó is úgy fordul. :)
Most azt fogják vizsgálni, hogy a nyaredő milyen vastag, gymor, húgyhólyag telődik-e, lábak, kezek rendesen fejlődnek-e, szivecskélyét megnézik, fejének a körtérfogatát lemérik.
Remélem tudtam segíteni! :)
múlt hétfőn voltam 12 hetes genetikai UH-n, (12+4-nél) és megmondták, hogy kisfiú. előtte anno a lányomnál még a 23.-on sem merték kijelenteni. amúgy egy kis UFO-t fogsz látni. nagy fej, kb. ugyanakkora poci és 4 pici végtag, tarkóredőt fog mérni a doki ez 3 mm-ig normális (nekünk 1.4 mm volt), afölött Doen-ra utalhat.
a szúrkázás normális, nő a méh, nyőlnak a méhszalagok.
előző vok.
DOWN-ra utalhat és nyúlnak a méhszalagok... elírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!