19 hetes vagyok holnap genetikai Uh nagy valószinűséggel meg tudják mondani a bab nemét is? Ha yugy fordul?
Igen!:) mi elmentunk a 15. heten 4D-re, ahol megmondtak, hogy szinte 100%, hogy kislany. Aztan mentunk a 18. heten a genetikaira, ahol a szonografus egyertelmuen ravagta, hogy kislany. 100% :)
Soval igen, ott mar megmondjak altalaban:)
28 hetes kismami
ugy legyen :D:D már annyira várom
holnap ilyenkor UH
Ha úgy fordul, ha nem takarja el magát odalenn, akkor meg tudják már mondani a nemét!
Én is 19 hetesen voltam, de a kicsikém úgy gondolta, ő márpedig nem fogja megmutatni, mije van. Gyönyörűen, sikkesen a lába közé szorította a köldökzsinórt...
Így csak a 21. héten tudtuk meg biztosra, hogy kislány lesz, a 13. héten egyébként fiút tippelt a doki.
34 hkm
Én most szerdán voltam a 19 hetes uh-on.
Alig vártam hogy megtudjam milyen nemű.
De nem mutatta meg magát, hátat fordított. :-) Az előtte levő uh-on (amikor magánban voltunk) akkor meg gyorsan a lábai közé szorította a köldökzsinórt, akkor sem tudtuk meg mi lesz.
Szóval nekünk még mindig meglepetés! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!