A Szt. István kórházban berakják a csecsemősök a fülbevalót? Esetleg árat tudtok mondani?
Szia!
A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, de az elsőnek üzenem igen van! Nálunk Békéscsabán 2000 Ft-ért csinálja egy csecsemős nővér. Amikor mész haza előtte oda adod a fülbevalót, lefertőtlenítik, és berakják neki. Én berakattam, mert ezt legalább nem láttam, utána biztos nem vittem volna el. Meg ez azért sterilebb, mint egy kozmetika.
Nekünk semmi baj nem volt vele, esténként kellett alkoholozni, meg mozgatni egy kicsit, de biztos nem fáj, mert a lányom egyszer sem sírt közben.
2 vagyok! Nincs mit, nagyon szívesen!
Nekem már 25 éve is a kórházban szúrták át!
szia!
3,5 éve szültem ott a lányom. Igen átszúrják! 3. nap szurták mikor hazaindultunk előtte való nap, de szóltam és vihettem is. Hogy mennyiért? hmmm...nem emlkészem bevallom de biztos pár ezer 1-2 ezer ft szerintem.
Mikor szülsz?
Én is ott fogom most a 2. babám, de most fiú lesz :)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!