Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi van ha, lemegyek edzeni de...

Joe8341 kérdése:

Mi van ha, lemegyek edzeni de semmi motiváció nincs kedv stb. és inkább két ismétlés után hazamentem. De most kicsit bánt a dolog. Van ilyen?

Figyelt kérdés

2013. szept. 21. 14:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hazamentél ? akkor ez neked se fog sokáig tartani.Én ha lemegyek a legszarabb kedvemben akkor is végigcsinálom.
2013. szept. 21. 14:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze,vannak ilyen mélypontok, de mér nincs kedved? Fáradt vagy, unod az edzéstervet, nem fejlődsz úgy, ahogy szeretnél? Biztos van valami, meg tudod magyarázni, mért lettél motiválatlan! :-)
2013. szept. 21. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet ilyen persze.Másnak sincs motivációja sokszor,dehát fejben erősnek kell lenni,és ott kell lenni a teremben,nincs helye negatív gondolatoknak,ha komolyan gondolod.Ez van.Nekem is volt,hogy nem csináltam annyit,amennyit szerettem volna,de ezért kell edzeni az akaratot.Ez a sport elkötelezettséggel jár,ami nem feltétlen rossz,csak meg kell tanulni kezelni.
2013. szept. 21. 14:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Figyelj.egy saját tapasztalat.Keress vmit ami motivál, ha ez nincs, ha nincs célod, akkor foglalkozz más sportal.Én reggel 5 kor felkelek és akkor edzek a suli miatt.Minden egyes nap.
2013. szept. 21. 15:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik minek csinálod???

Sportolj olyat ami tetszik.

2013. szept. 21. 15:19
 6/11 anonim ***** válasza:

nekem eddig a huszonpár év edzéssel eltöltött idő alatt talán egy kezemen megtudnám számolni, hányszor volt ilyen, h semmi, de semmi motivációm nem volt.

edzést még soha nem hagytam ott, de olyan volt h az életkedvem vhol a béka valaga alatt volt, és mindenből csak egy gyakorlatot csináltam.

2013. szept. 21. 15:36
 7/11 anonim ***** válasza:
nekem még sosem volt, hogy nem edzettem végig, pedig 28 éve nyomom már. Van olyan, hogy fáradtabb vagyok, de motiváció az mindig van.
2013. szept. 21. 16:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Jóvan Monti, de te vérprofi vagy! :-)
2013. szept. 21. 16:39
 9/11 anonim ***** válasza:
dehogyis, csak vérmegszállott.:)
2013. szept. 21. 16:41
 10/11 anonim ***** válasza:
És ez okból kifolyólag fullprofi! :-)
2013. szept. 21. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!