WPP vagy Casein? + (Motiváció)
Még kezdő vagyok és arra gondoltam,hogy veszek fehérjét. Este,késődélután tudok csak edzeni és az lenne a kérdésem,hogy mi lenne jobb? Venni két 100% whey prof-ot és abból este edzés után betolni 2 adaggal vagy venni egy 100% whey prof-ot és egy casein-t és akkor egy adag casein meg egy adag whey prof-ot edzés után? Este már nem szoktam enni semmit,mármint edzés után és akkor így meglenne a gyors és a lassú felszívódású fehérje is vagy inkább a két adag tejsavó?
A másik kérdésem pedig,hogy ti,hogy motiváljátok magatokat? Én mindig bele kezdek a diétába és pár nap után ráhagyom,mert mindig rám jön,hogy úgy sincs értelme ,meg hogy sosem fogok jól kinézni. Erre valami ötlet?
Vegyél egy nagy kiszerelésű tejsavót és maltodextrint. Edzés után ez menjen, utána rá kb 30-40 perccel sovány túró kis proteinnel ízesítve.
Ez lesz a lassú fehérje éjszakára. Mármint a túróban lévő kazein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!