Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés a legjobb nők...

Testépítés a legjobb nők felszedése miatt lehet megfelelő motiváció?

Figyelt kérdés
3 éve járok egyetemre, és az összes buliban azt tapasztalom, hogy a legjobb nőket állandóan a kigyúrtak szedik fel. Lehet ez megfelelő motiváció a kezdetekben?
2013. aug. 25. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Én magam motiválom, nem másért csinálom, hanem mert szeretem!
2013. aug. 25. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lehet.

Nem fogsz annyira fejlődni, hogy ez elég legyen. Tényleg akarni kell. Ha 6 hónap múlva látod, hogy alig izmosodtál, akkor valszeg nem lesz elég motiváció az, hogy nőket akarsz szerezni.

2013. aug. 25. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Na igen, az a szint, hogy komolyabban látszon hogy edzel, kb 2 év, megfelelő étrenddel!
2013. aug. 25. 22:47
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

Nem, ez nem lehet megfelelő motiváció. Ugyanis ha mások iránti megfelelésvágyból csinálod amit csinálsz (legyen az testépítés vagy bármi az életben) akkor rossz alapokra építkezel, azt fogod lesni hogy másoknak mi tetszik meg mi nem, és nem azt hogy neked tetszik e. Önmagadért csináld, hogy neked tessen amit látsz a tükörben.

Meg aztán azokat akik másoknak akarnak megfelelni mindig könnyebb hülyeségekre rábeszélni (a te esetedben akár arra hogy nyomjad magad valami sz.rral ami aztán hazavágja a szervezeted - mindezt miért? a punciért, pedig hidd el legtöbben túlértékeljük a fontosságát és ez az amit a nők ki tudnak használni és orrunknál fogva vezetni minket így vagy úgy).

2013. aug. 25. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy nagyon rövid ideig. Sokkal erősebb motiváció kell. Olyan kell ami átsegít minden akadályon.

Csinálhatod, hogy motivációs sokkokat adsz magadnak, de ezek hamar alábbhagynak.

Motivációs sokk alatt pl. a filmeket értem(Rocky), vagy a "Nem vagyok buzacsíra" is ilyen.

2013. aug. 26. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!