Edzés előtti motivációs videók?
Figyelt kérdés
Ti szoktatok ilyesmiket nézni edzés előtt? Én nagyon bírom a Kathi Béla videókat, néha, ha nincs sok lelki erőm éppen, megnézem edzés előtt és máris nagyobb a kedvem edzeni. Ha van nektek is ilyen kedvenc videjótok, linkelhetnétek a youtube-ról. Leginkább csak olyanokat találok ahol ilyen túlnagy drabális állatok feszengenek, de inkább azok tetszenének, ahol edzés látható.2013. szept. 12. 13:25
1/6 anonim válasza:
Hmm, én meg rólad néznék videót. Tuti jó vagy. :d
2/6 A kérdező kommentje:
#1: Ird be hogy Jay Cutler motivation, olyan vagyok én is csak 200 kilóval kevesebb :D
2013. szept. 12. 13:51
3/6 anonim válasza:
Azon kevés motivációs videó közül amit szeretek (ugyan crossfit, de egyébként is szinte csak ők tudnak értékelhetőt alkotni ebben a témában): [link]
4/6 A kérdező kommentje:
köszi. megnézem meló után ha hazaérek.
2013. szept. 12. 14:01
5/6 anonim válasza:
ÁÉn ezt szoktam nézni http://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58&feature=player_em..
6/6 anonim válasza:
én pedig ezt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!