Mit tegyek? Mi a megoldás? Többi lent.
Figyelt kérdés
Fehérje és keményítő allergiám van, ez most derült ki hogy a hasnyálmirigyem nem tudja termelni a megfelelő enzimeket...már 3 éve edzek és kérdés hogy ilyenkor szedhetek tömegnövelőt vagy sem?Eddig is roaszul voltam a tejes dolgoktól de azt mlndjàk ha vizzel iszom a tömegnövelőt akkor semmi bajom nem lesz...ez igaz vagy ne szedjek tömegnövelőt?2013. szept. 20. 20:05
11/18 anonim válasza:
Jaj, ne, Gliss, átmentél természetgyógyászba? Mielőtt megeszi, nem tudja, rosszul lesz-e tőle, ha meg összetevőre érzékeny, azt sem érzi. Ha kideríti, akkor már ugyanazt csinálja, mint az orvos (elvben). Az meg, hogy az ember mit érez, és majd jó lesz, nem mindig válik ám be.
12/18 *Glissade* válasza:
Ja, újabban természet gyógyász lettem ;)
( itt a gyiken)
13/18 *Glissade* válasza:
Vagy jobb voltam testépítő szakértőnek?;)
16/18 A kérdező kommentje:
nem az h ennyit jegyeztem meg hanem ennyit mondott el az orvos kb ugyanígy.Húsokkal nincs semmi bajj csak azt mondta h ne keverjem a tejfölös, tejes dolgokat a keményítővel...pl: rakott krumpli.Szòval a húsokkal nincs semki gondom, maximum csak annyi h mértékkel kell ennem abbòl is...
2013. szept. 21. 07:54
17/18 anonim válasza:
Nem lehet hogy laktóz érzékeny vagy szimplán, csak hülyén magyarázott az orvos?
18/18 A kérdező kommentje:
hàt ez az orvos egy kalap alá veszi a laktóz érzékenységet és a fehérje érzékenységet...
2013. szept. 21. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!