Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tegyek? Mi a megoldás?...

Mit tegyek? Mi a megoldás? Többi lent.

Figyelt kérdés
Fehérje és keményítő allergiám van, ez most derült ki hogy a hasnyálmirigyem nem tudja termelni a megfelelő enzimeket...már 3 éve edzek és kérdés hogy ilyenkor szedhetek tömegnövelőt vagy sem?Eddig is roaszul voltam a tejes dolgoktól de azt mlndjàk ha vizzel iszom a tömegnövelőt akkor semmi bajom nem lesz...ez igaz vagy ne szedjek tömegnövelőt?

2013. szept. 20. 20:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ha fehérje allergiád lenne, semmiképp nem fogyaszthatnál tömegnövelőt, de húst, tojást, tejtermékeket sem. Itt valami nem stimmel...
2013. szept. 20. 20:10
 2/18 anonim ***** válasza:
Az allergia immunbetegség, az enzimes cuccnak intolerancia a neve. Tisztázzuk, hogy pontosan mi van, csak akkor tudunk mondani valamit.
2013. szept. 20. 20:11
 3/18 *Glissade* ***** válasza:
Azt, hogy ne higyj annak aki el akarja hitetni veled, hogy beteg vagy:)
2013. szept. 20. 20:27
 4/18 *Glissade* ***** válasza:
Tömegnövelőt ne szedj!
2013. szept. 20. 20:29
 5/18 A kérdező kommentje:

hát az a helyzet h a tejes cuccoktòl szarul lettem mindig begörcsöltem meg hasonlók aztán tegnap elmentem orvoshoz mert mondom megkérdem mkt lehet ilyenkor tennem , azt mondjah még vér vizsgálat sem kell mert tudja h ez fehérje allergia meg magyaràzott ott nekem még a keményittőről hogy ne keverjem a keményittős és a fehérjés cuccokat mert a hasnyàlmirigyem nem birja meg

ilyenek....

2013. szept. 20. 20:33
 6/18 *Glissade* ***** válasza:

:S

Akkor a tejet hagyd el. A fehérje por sem a legjobb.

A hussal mi a helyzet? (hal, csirke)

2013. szept. 20. 20:43
 7/18 *Glissade* ***** válasza:
Egyébként sincs szükséget tejre, sem túróra, sajtra stb.
2013. szept. 20. 20:46
 8/18 anonim ***** válasza:

Ez így aztán marha pontos... ennyit jegyeztél meg az egészséged érdekében? Mit fogsz tenni?

Komolyan elborzaszt néha, hogy mennyire nem képesek az emberek felfogni, mi történik körülöttük...

2013. szept. 20. 20:47
 9/18 anonim ***** válasza:
Hát így tényleg érdekes a kérdés, ha nem tudjuk mi van pontosan, nem tudunk választ adni.
2013. szept. 20. 20:55
 10/18 *Glissade* ***** válasza:

Wash hagyd, nem az a lényeg, hogy mit mond az orvos. Hanem az, hogy ő hogyan érzi.

Amitől rosszul vagy, NEM kell megenni!

Ill. tudatosan étkezni. Nem kell ide semmilyen orvos és semmilyen pirula!

2013. szept. 20. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!