A "zsír átalakítása izommá" létező dolog?
Bocsánat, ha nagyon alap dolgot kérdezek, de eddig szinte egyáltalán nem sportoltam, most viszont szeretnék,ezért nyilván nagyon sok mindent nem tudok még. :)
Több helyen olvastam ezt, hogy ilyet lehet csinálni: Mi a lényege, hogy lehet elérni, hogy a zsír is eltűnjön és izom is képződjön?
A testsúlyom nagyjából rendben van, de közben nagyon izomtalan vagyok és a kritikus részeken vannak még zsírpárnák. Hogy csináljam jól, hogy kicsit formásabb legyek? (Nő vagyok egyébként)
Nem létező dolog, az izmot fel kell építeni a zsírt le kell adni.
Hát igazából nekem sincs akkora tapasztalom de szerint,
1: Szedj fel pár kilót lehetőleg minél kevesebb zsírból aztán szálkásítsd le és akkor formás leszel
2:Először dob le magadról a zsírt aztán utánna ugyanaz mint az elsőnél :)
Tehát akkor egyszerre nem fog menni, mert akkor lehet, hogy izmosabb leszek, de fölötte ott lesznek a hurkák is?
Ezek szerint adjam le még a hurkákat és csak utána edzek?
Két egész más dologról van szó. Az egyik egy kis hülyeség, a másik nagyon nagy.
Ha arra gondolsz, hogy konkrétan a szírszövet átalakul izommá, az teljességgel lehetetlen, kivitelezhetetlen.
Ha arról beszélsz, hogy egyszerre adod le a zsírt és veszed fel az izmot, az sem kivitelezhető(ugye a kövér kezdőknél rövid ideig, de erről már írtak).
Nem, nem gondoltam én sem, hogy szó szerint történne, csak sok helyen ezt olvasom, így ahogy idéztem is. Tulajdonképpen az fogalmazódott meg bennem is a kérdés kapcsán amit a 6. válaszoló írt, hogy ha pontosan van "belőve" a kalória, akkor elméletben lehetne, akkor ezek szerint így is van. Huh, ez már bonyolultabb,mint szimplán csak fogyózni... :)
És kicsit megfordítva a kérdést: A másik sokszor említett dolog, az "izomból fogyás" mikor történik meg? Mire figyeljek, hogy ne járjak úgy, hogy a maradék izmom megy le zsír helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!