Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A "zsír átalakítása izommá"...

A "zsír átalakítása izommá" létező dolog?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha nagyon alap dolgot kérdezek, de eddig szinte egyáltalán nem sportoltam, most viszont szeretnék,ezért nyilván nagyon sok mindent nem tudok még. :)

Több helyen olvastam ezt, hogy ilyet lehet csinálni: Mi a lényege, hogy lehet elérni, hogy a zsír is eltűnjön és izom is képződjön?

A testsúlyom nagyjából rendben van, de közben nagyon izomtalan vagyok és a kritikus részeken vannak még zsírpárnák. Hogy csináljam jól, hogy kicsit formásabb legyek? (Nő vagyok egyébként)

2013. szept. 20. 13:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerre max a kövér kezdők tudnak zsírt leadni és izmot növelni, de csak egy rövid ideig, mivel ehhez egyébként különböző étrend kellene. Egyikhez szálkásító diéta, másikhoz tömegnövelő étrend.
2013. szept. 20. 13:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem létező dolog, az izmot fel kell építeni a zsírt le kell adni.

Hát igazából nekem sincs akkora tapasztalom de szerint,

1: Szedj fel pár kilót lehetőleg minél kevesebb zsírból aztán szálkásítsd le és akkor formás leszel

2:Először dob le magadról a zsírt aztán utánna ugyanaz mint az elsőnél :)

2013. szept. 20. 13:53
 3/12 A kérdező kommentje:

Tehát akkor egyszerre nem fog menni, mert akkor lehet, hogy izmosabb leszek, de fölötte ott lesznek a hurkák is?

Ezek szerint adjam le még a hurkákat és csak utána edzek?

2013. szept. 20. 13:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Izmosodhatsz is, és utána valamivel nagyobb izomtömeggel akár jobban mehet a hurkák leadása is. Akár. Te döntesz.
2013. szept. 20. 15:04
 5/12 anonim ***** válasza:
ha nem sok a zsír, akkor érdemes inkább előbb izomtömeget növelni, és utána szálkásítani.
2013. szept. 20. 15:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha a kalóriáidat nagyon pontosan belövöd szintentartáshoz és ebből elég fehérjét viszel be, a konditeremben meg erősödsz akkor képes lehetsz izmot növelni miközben megy le a zsír. De ez egy lassú folyamat és nagyon precíznek kell lenni és hosszutávon nem eredményesebb a tömegnövelés szálkásításnál.
2013. szept. 20. 16:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Két egész más dologról van szó. Az egyik egy kis hülyeség, a másik nagyon nagy.

Ha arra gondolsz, hogy konkrétan a szírszövet átalakul izommá, az teljességgel lehetetlen, kivitelezhetetlen.

Ha arról beszélsz, hogy egyszerre adod le a zsírt és veszed fel az izmot, az sem kivitelezhető(ugye a kövér kezdőknél rövid ideig, de erről már írtak).

2013. szept. 20. 17:03
 8/12 anonim ***** válasza:
ja, nyilván itt senki nem gondolta, hogy zsírból lesz izom. Csak hogy ne értsük félre egymást és a kérdező sem gondolta ezt, remélem.:)
2013. szept. 20. 17:07
 9/12 anonim ***** válasza:

:)

(*zsírszövet)

2013. szept. 20. 17:15
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem, nem gondoltam én sem, hogy szó szerint történne, csak sok helyen ezt olvasom, így ahogy idéztem is. Tulajdonképpen az fogalmazódott meg bennem is a kérdés kapcsán amit a 6. válaszoló írt, hogy ha pontosan van "belőve" a kalória, akkor elméletben lehetne, akkor ezek szerint így is van. Huh, ez már bonyolultabb,mint szimplán csak fogyózni... :)

És kicsit megfordítva a kérdést: A másik sokszor említett dolog, az "izomból fogyás" mikor történik meg? Mire figyeljek, hogy ne járjak úgy, hogy a maradék izmom megy le zsír helyett?

2013. szept. 21. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!