Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit ajánlotok a hasamon lévö...

Mit ajánlotok a hasamon lévö zsír, uszógumi elpusztítására?

Figyelt kérdés
a futás mennyire tesz jót? és milyen tempoju futás?
2013. szept. 13. 08:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Diéta kell+aerob edzés, ezek nélkül nem fog menni. Aerob edzés lehet gyors séta, bicikli, taposógép, bármi. A lényeg hogy a pulzusod ne legyen túl magas edzés alatt. Keress rá az aerob edzésre, ott leírják pontosan milyen tartományban legyen pulzus.
2013. szept. 13. 08:54
 2/9 anonim ***** válasza:
napi min. 20 km biciklitura
2013. szept. 13. 09:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne engedd megemelkedni (jelentősen) az inzulinszintedet. Ezt kajálással tudod leginkább szabályozni.
2013. szept. 13. 09:18
 4/9 anonim ***** válasza:
A sprint jó, természetes mozgás és értelemszerű hogy rövid edzésként gyakorolható. A hosszan tartó lassú futás értelmetlen, káros hatásokkal, tehát utóbbi nem tesz jót/vagy többet árt.
2013. szept. 13. 09:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy a hosszú kocogás nem tesz jót, mivel magyarázod? Szerintem a sporint nem jó, legalábbis zsírégetésre, állóképesség növelésére ideális.
2013. szept. 13. 09:20
 6/9 anonim ***** válasza:
megfelelő étrend+ rengeteg aerob... én 120kg vel kezdtem a diétámat juli elejére elértem a 90kg-ot, akkor elkezdett a súlyom stagnálni akármennyit is ettem, már már majdnem feladtam, mikor a heti 2 aerobomat a biciklim elromlása miatt heti 10re cseréltem "munkába járás" és csodák csodájára beindult gőzerővel a pocim fogyása...
2013. szept. 13. 11:30
 7/9 anonim ***** válasza:

5. válaszoló, azzal hogy sok futónak fájdul meg a térde, bokája azzal, hogy a nők szerveit felfüggesztő szalagokról jól tudjuk, hogy nem jól tűrik a függőleges irányú rázkódást. Azzal, hogy kocogás közben nagyon nagy rázkódás éri az ízületeket, de az izomkötegek a lagymatag, alacsony intenzitású mozgás alatt nincsenek feszes állapotban. A bicikli más (Sperseus) mert nem rázkódik senkinek a teste.

Hogy az intenzív edzés nem jó zsírégetésre, ezt kövér szőke nők találták ki, akik azt hiszik csak izzadás közben működik a szervezetük. Ha lókukit is értenének BÁRMIHEZ, akkor lehetne feltételezni hogy rájönnek, minden pillanatba kémiai folyamatok sokasága játszódik le a hájas testükben, egyik ezek közül a 'zsírégetés' folyamata. Lehet jobb lenne, ha éppen meghalnának.. bár hülyékre is szükség van, hogy lehessen röhögni rajtuk, de amíg emberek, addig bizony zsírsavakat is fog energiaforrásként használni a szervezetük, azaz képesek lefogyni, edzési szokásoktól függetlenül. Csak amíg a cukrot meg a kenyeret zabálják, addig ezek a suta egyének a hájukkal fognak küzdeni, ugyanis mint ma már mindenki tudná /vagy felfoghatná?/ a cukor és búzaevés erősen segíti a háj felépítését, raktározását.

2013. szept. 13. 11:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezért írtam, hogy gyors séta, bicikli, vagy taposógép a legjobb, a sporint ugyan úgy tönkreteszi a térdet, ráadásul izmot is veszítesz, nem csak zsírt.
2013. szept. 13. 12:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Használom az izmaimat, sprintelek következésképp izmot veszítek. Vállalom.

Nem, senkinek sem teszi tönkre sprint a térdét, természetes mozgás, az ember mindig is futott.. legfeljebb nem 10 kilométereket meg órákat. HANEM AMEDDIG ELKAPTA A ÁLLATOT amit kinézett magának.

2013. szept. 13. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!