Már nem kellhet túl sok, edzés, némi túlsúly tanács kérés?
Figyelt kérdés
185 cm és 80 kg vagyok. 20 Kilót sikerült fogynom, egészséges étkezéssel és némi sporttal. Rubint Réka hasizom gyakorlatait végeztem több min egy hónapig, utána abba hagytam a nyári munkám alatt fizikai munkát végeztem de a súlyom több lett 2 kilóval. Most ha megfeszítem a hasam és minimálisan meg görnyedek a "zsír párna" ami a hasamon van olyan formát vesz fel mint ha kockás lenne a hasam, mit ajánlotok, hogy tényleg az legyen, egyáltalán van-e rá esély, hogy azt látom vagy csak szimplán ilyen formára alakult a hasam, a hasamon van elég sok bőr ami szerencsére vissza huzodott, de kézzel ki tudom feszíteni, viszont azt nem értem, hogy a csont és bőr emberkék-nek akkor miért nincs kockahasuk egyáltalán nekem meg mért látszódik a "zsír alatt" ? Lehet nagyon ostoba dolgokat írok remélem valaki helyre rakja.2013. szept. 6. 21:03
1/12 anonim válasza:
Nem elég soványnak lenni egy kockahashoz, ha nem csak éhségkockákról van szó. Kemény edzés kell, ami nem azt jelenti hogy végtelen számú ismétlés megy egy hasgyakorlatból, hanem növelni kell az ellenállást. Akkor lesz izmosodás. Azaz pl hasprés súlytárcsával, amiből max 20 megy egy sorozatba. És ebből 3 sorozat. Majd pl 3 sorozat függeszkedve lébemelés.
És persze tiszta étrend.
3/12 A kérdező kommentje:
Nekem van némi zsír a hasamon, de érzem, hogy milyen közel van az izomzat kézzel alig, de tapintható. Így is mehet az izom épites vagy inkább aerob edzés ???
2013. szept. 6. 21:12
4/12 anonim válasza:
Együtt mehet a diéta+ aerob + erősítő edzés.
5/12 anonim válasza:
Ezt innen kép nélkül (sőt, lehet még úgy se) nem tudjuk megmondani.
.
.
.
Ugye nőnemű vagy? :D
7/12 A kérdező kommentje:
Igen Rékáztam, mert nem találtam más videót, de 17/F. Miután 18 kiló lement utána kezdtem T Shaun- Insanity-t (többen javasolták, hogy 100 kilóval ennyi idősen nem igazán ajánlott). Képet holnap estefelé tudok küldeni.
2013. szept. 6. 21:28
9/12 A kérdező kommentje:
De te tudnál esetleg valami mást ajánlani ?
2013. szept. 6. 21:34
10/12 anonim válasza:
Mire mást? Heti 3 napos súlyzós edzés kellene + het minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés, pl kocogás bicaj és szálkásító diéta. Ennyi az egész.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!