Anonimuus8 kérdése:
Ha valaki volt már ilyen helyzetbe akkor jól jönne egy kis tanács?
Figyelt kérdés
2-3 hete lebetegedtem nagyon , mononukleozisom volt lehet valaki ismeri esetleg mind1,A lényeg,hogy azóta nem edzettem de már jól érzem magam , de az orvos aztmondta ,hogy ő az én helyembe még 1-2 hetet nem edzene mert sok gyógyszert kaptam és a májamnak nehogy baja legyen a megerőltetéstől dehát én még nem birok ki 2 hetet....szedek a májamra vitamint és teljessen jól érzem magam akár már ma el mennék edzeni , jó ma még nem megyek de szerintetek kb 4-5 nap múlva ?? azért írtam ide a testépitéshez a kérdést mert hátha volt már valaki ilyen helyzetbe2013. aug. 15. 13:36
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt mononukleózisom, de engem eléggé kiütött (mondjuk én kórházban dekkoltam, mert nem vették időben észre).
Szerintem csak óvatosan, ezen az 1-2 héten nem múlik semmi.
2/2 anonim válasza:
csókbetegség:) nekem is megvolt... szerintem nyugodtan tarthatsz egy-két hét pihit, vagy ha nagyon edzhetnéked van akkor se erõltesd magad túl, jelige edzettem is meg nem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!