Gyúráshoz kellene tanács, lentiekben bővebben?
Heló!
Én fekvőtámaszozással (különböző variációkkal), tolódzkodással, valamint kézi súlyzózással értem el nagy változást.
Én arra figyeltem, hogy eleget egyek edzés előtt úgy két órával és utána is.
Természetesen az edzés mellé aktív mozgás is társult, futás vagy egyéb sportolás.
Én se igen tudok hízni, de így sikerült elérnem egy formás alakmódosulást.
értem,köszönöm!
és milyen gyakran edzhetek, vagy milyen időnként?
Ha tömeget szeretnél felszedni,az nem az edzésen múlik,hanem az étkezésen. Édes mindegy,mennyire keményen edzel,ha nincs meg a megfelelő tápanyagbevitel,nem fogsz tudni gyarapodni. Nem kell ehhez tömegnövelő,"csak" normális szilárd étrend. Bár tény,hogy az sem olcsó.
Kíváncsi vagyok,hogy mi tartozott nálad a "mindent megpróbáltam" kategóriába. Számoltad pl. a napi tápanyagbeviteled?
Na,akkor itt a probléma. Egyfelől,hogy a felsoroltak között nincs szénhidrát,amely elengedhetetlenül fontos a növekedéshez. Fogyaszthatsz Te akármennyi fehérjét,elegendő Ch nélkül nem fogsz gyarapodni.
Másfelől a "rengeteg" elég szubjektív érzet. Hidd el,ha összeszámolnánk,mennyit ettél,nem lenne valami sok.
Ha komolyan veszed a dolgot,akkor itt az ideje venni egy digitális konyhamérleget,és kimérni rajta a kaját.
A tejet felejtsd el.
Célozd meg fehérjéből a 2g/tsgk, szénhidrátból az 5g/tsgk értékeket. Ha nem gyarapodnál,emeld a szénhidrátot 6g-ra testsúlykilogrammonként,valamint emelhetsz a telítetlen zsírok bevitelén.
Ha vezetsz egy táplálkozási naplót,nem tévedhetsz,és meg fogod látni,hogy eddig valószínűleg jóval kevesebbet ettél az elégnél,csak számodra tűnt soknak.
Csak hogy gyakorlati példát is írjak:
A Te esetedben meg kéne enned egy tipikus napon:
min. 45 dkg összetett szénhidrát (rizs,zab,müzli nyersen mérve)
Ha nem fogyasztasz fehérjeport,és csak szilárd kajára támaszkodsz,akkor fehérjéből:
kb. 45 dkg sovány hús és 15 dkg túró
Elfogy nálad ennyi egy nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!