Mit szedjek, hogy a bicepszem nagyobb legyen?
Figyelt kérdés
Csak viccelek, tudom hogy ez nem így megy, hosszú ideje járogatok már konditerembe de alapból nagyon vékony voltam ráadásul most megálltam a növésben valami oknál fogva. Kaja hellyel közel rendben van.
Elsősorban tömeget szeretnék növelni, és a shop.builderről rendelgetnék valamit 15ezer ft-ig.
Vitaminnak ott a centrum, mellé szedek c-vitamint.
Valami jó kis tömegnövelőre gondoltam, vagy valami gyengébbre és mellé 1kg full force fehérje.
Ez mellé mit dobhatnék a kosárba?
Kíváncsi vagyok mit ajánlanátok és nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is !:)
21 éves vagyok, 3 éve járok terembe.
2013. jún. 1. 21:32
1/3 anonim válasza:
Tömegnövelő is csak szénhidrát és fehérje. Én sosem tanácsoltam a tömegnövelőt, inkább vigyél be elegendő fehérjét és szénhidrátot. Full Force fehérje alatt mit értesz? A Full Force egy gyártó, nem egy termékbév :)
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt.
Hát ha lenne több pénzem akkor költenék, de sajna 15 a plafon. E mellé szerinted mit lenne érdemes?
2013. jún. 1. 22:12
3/3 anonim válasza:
én a lábaimat szedem, de szaporán és eljárok edzeni, meg a madaras tesco ba csirkehúsért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!