Mi a véleményetek erről a fehérjéről?
1 hónapja kezdtem el a gyúrást,eddig 1/2 kg bioteches Nitro pure whey gold fehérjét szedtem. Most szeretnék nqgyobb tételt venni,erre gondoltam,mert ez árban jobban megfelel mint a bioteches.
Gondoltam még emellé creatin szedését és sportolóknak szánt vitamintablettát.
Van rajtam egy kis felesleg,amit szeretnék leadni,ugyanakkor szeretnék izmot is építeni. 98 kg vagyok 193 cm magas.
Szerintetek mekkora külömbség van a bioteches és e között a "névtelen" fehérje között? Mennyire fontos a creatin szedése, mennyivel növeli meg a fejlődést?
Várom a véleményeteket!
Köszönöm
Na, és melyik a másik? Az miért marad ki a felsorolásból? Amúgy nem hiszem, hogy bármelyik normál gyártó átverne az összetételt illetően, sem azt, hogy a "bevizsgálás" varázsszó meghatározná a megbízhatóságot, avagy ami nincs "bevizsgálva", az szar és kész, ami meg de, az meg a tökély.
(Elárulom: a másik rejtélyes "bevizsgált" gyártó a Myprotein, ami egy centivel nem rosszabb, mint a scitec, sőt, csak mellé olcsóbb pár fokkal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!