Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés, miért van ez?...

Testépítés, miért van ez? Növelni szeretném a súlyokat, de elakadtam, nem megy! Jól jönne egy kis segítség, tanács! Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok! miért van az, hogy ha növelem a bicepszezésnél a súlyt, pár kg-al (2 kezes súlyzó állva) , de úgyanúgy képes vagyok pl egy 4x 10-es sorozatra! de nem érzem azt a feszítő (jó) érzést , vagyis a bedurrantás érzését!(mint a megszokott súlynál, amit használok egy ideje) Úgy érzem mintha teljesen "hatástalan" lenne, mert a végén az erő elmegy, de viszont nincs az a jól megeddzett érzés! ez miért van ? és ha nem érzem , hogy stimulál, úgy valószínű, hogy nincs is hatással a bicepszre?köszi a választ 25 f

2013. márc. 11. 00:34
 1/4 Osynho ***** válasza:
Gondolom mert a nagyobb súlynál nem szabályosan csinálod.
2013. márc. 11. 01:12
 2/4 *Glissade* ***** válasza:

Szia!

Szerintem vegyél le a súllyból, ne emeld annyival még egyenlőre, amennyivel szeretnéd, mert elsődleges az, hogy szabályosan csináld!

Pár kg. is sokat számít. Azért nem koncentrálsz a gyakorlatra mert túl sok a súly, és gyorsan túl akarsz rajta lenni.

Szerintem!

2013. márc. 11. 01:23
 3/4 anonim ***** válasza:

ha sokáig tart e dilemma nálad akkor kezdődik a következő gondolatmenet.

vajon milyen anabolikát kell venni és annak milyen mellékhatása is lenne?

2013. márc. 11. 08:43
 4/4 poiu ***** válasza:

Nem jó folyamatos növeléssel próbálkozni. Kell szünet, nem árt egy kis súly, nagy ismétlés számú hét.

Ha meg akarod gyötörni a bicepszed, csinálhatsz negatív ismétlést (pl. jobb kezedben egykezes akkora súllya, amit nem tudsz emelni, bal kezeddel fölsegíted aztán leengeded). Jó a lejtős ismétlés is (2-3 szor csökkented a terhelést bedölésig).

2013. márc. 11. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!