Valami jo tanács? -Testépítés-
Figyelt kérdés
17éves vagyok 2 éve gyúrok körlbelül és az a helyzet hogy nem igazán látok eredményt 182 cm vagyok es 65 kilo,néha vannak időszakaim amikor úgy látom magam hogy jól nézek ki néha pedig tükörbe se merek nézni:Dkeményen gyúrok szó nincs róla hogy esetleg lagymatag edzésem van a kaja is megvan,sajnos nem tudom mindien edzes után a legmegfelelőbbet enni de igyekszem!nagyob darab szeretnék lenni ettem volumasst is de 1kilot se híztam tőle:Slassan már ott tartok hogy valami szteroid felé fordulok,valami tanácsot tudtok adni?2011. febr. 14. 18:10
2/22 anonim válasza:
Az meg a dolog másik fele hogyha vagy annyira hülye hogy azt hidd hogy a szar kajálásod mellett a szteroid izmot fog hozni akkor javaslom hogy ejtőernyőzzél ernyő nélkül.Ha valaki naturál nem tud annyit enni hogy fejlődjön akkor szteroid mellé sem fogsz tudni megenni 2x annyit
3/22 A kérdező kommentje:
inkabb csak 60:Dde nem tudok minden edzés után a legmegfelelőb kaját enni,anyam főz nekem,nem rendelhetek minden napra,csirkehust,halat,rizst stb:D
2011. febr. 14. 18:19
4/22 anonim válasza:
majd ha megeszel napi fél kiló húst meg 40-50deka rizst akkor fejlődni fogsz.Hogyha meg napi 2kilót 20tojással meg 600g ch-t akkor koxolj
5/22 A kérdező kommentje:
tehat azt mondod ezzel hogy ha nem eszek meg napi fél kiló húst akkor esélyem sincs fejlodésre?
2011. febr. 14. 18:26
6/22 anonim válasza:
Nem.Azt mondom hogyha nem viszel be napi 140g fehérjét tiszta kajából és 250-300g ch-t akkor biztosan nem fogsz fejlődni.
Ha nincs miből izmot építeni mert nem viszel be elég tápanyagot szerinted fejlődni fogsz?Asszed ha koxolsz(ami szimplán több fehérjét épít be) akkor az majd a semmiből növeszt izmot?
7/22 A kérdező kommentje:
de amuzgy kezdjuk ott hogy te mondtad h nincs rendbe a kajam,errol az allaspontrol indultunk ki:Dde en nem mondtam h nicns rendbe:Dzabalok gyuras utan mint allat es nem chipset meg ilyen fassagokat:)de valoigaz nem eszek meg fel kilo hust edzs utan mivel sajnos onallo keresettel nem rendelkezem így nem tudom magamnak megteremteni
2011. febr. 14. 18:31
8/22 anonim válasza:
Egy nap kell megenned fél kilót!
9/22 anonim válasza:
70-80%-ban a kaján múlik a fejlődés! Ha nem tudod megoldani válassz másik sportot!
Koxot nem annak kell használni aki "evett volumasst" és nem hízott,hanem annak aki már nem tud fejlődni annak ellenére hogy teljes mértékben a testépítésnek él mondjuk 10-15 éve!
10/22 anonim válasza:
Nem is kell mondanod hogy nincs rendben a kajád mert k*rvára egyértelmű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!