Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valami jo tanács? -Testépítés-

Valami jo tanács? -Testépítés-

Figyelt kérdés
17éves vagyok 2 éve gyúrok körlbelül és az a helyzet hogy nem igazán látok eredményt 182 cm vagyok es 65 kilo,néha vannak időszakaim amikor úgy látom magam hogy jól nézek ki néha pedig tükörbe se merek nézni:Dkeményen gyúrok szó nincs róla hogy esetleg lagymatag edzésem van a kaja is megvan,sajnos nem tudom mindien edzes után a legmegfelelőbbet enni de igyekszem!nagyob darab szeretnék lenni ettem volumasst is de 1kilot se híztam tőle:Slassan már ott tartok hogy valami szteroid felé fordulok,valami tanácsot tudtok adni?
2011. febr. 14. 18:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
130% hogy szar a kajád
2011. febr. 14. 18:13
 2/22 anonim ***** válasza:
Az meg a dolog másik fele hogyha vagy annyira hülye hogy azt hidd hogy a szar kajálásod mellett a szteroid izmot fog hozni akkor javaslom hogy ejtőernyőzzél ernyő nélkül.Ha valaki naturál nem tud annyit enni hogy fejlődjön akkor szteroid mellé sem fogsz tudni megenni 2x annyit
2011. febr. 14. 18:18
 3/22 A kérdező kommentje:
inkabb csak 60:Dde nem tudok minden edzés után a legmegfelelőb kaját enni,anyam főz nekem,nem rendelhetek minden napra,csirkehust,halat,rizst stb:D
2011. febr. 14. 18:19
 4/22 anonim ***** válasza:
majd ha megeszel napi fél kiló húst meg 40-50deka rizst akkor fejlődni fogsz.Hogyha meg napi 2kilót 20tojással meg 600g ch-t akkor koxolj
2011. febr. 14. 18:22
 5/22 A kérdező kommentje:
tehat azt mondod ezzel hogy ha nem eszek meg napi fél kiló húst akkor esélyem sincs fejlodésre?
2011. febr. 14. 18:26
 6/22 anonim ***** válasza:

Nem.Azt mondom hogyha nem viszel be napi 140g fehérjét tiszta kajából és 250-300g ch-t akkor biztosan nem fogsz fejlődni.

Ha nincs miből izmot építeni mert nem viszel be elég tápanyagot szerinted fejlődni fogsz?Asszed ha koxolsz(ami szimplán több fehérjét épít be) akkor az majd a semmiből növeszt izmot?

2011. febr. 14. 18:29
 7/22 A kérdező kommentje:
de amuzgy kezdjuk ott hogy te mondtad h nincs rendbe a kajam,errol az allaspontrol indultunk ki:Dde en nem mondtam h nicns rendbe:Dzabalok gyuras utan mint allat es nem chipset meg ilyen fassagokat:)de valoigaz nem eszek meg fel kilo hust edzs utan mivel sajnos onallo keresettel nem rendelkezem így nem tudom magamnak megteremteni
2011. febr. 14. 18:31
 8/22 anonim ***** válasza:
Egy nap kell megenned fél kilót!
2011. febr. 14. 18:47
 9/22 anonim ***** válasza:

70-80%-ban a kaján múlik a fejlődés! Ha nem tudod megoldani válassz másik sportot!

Koxot nem annak kell használni aki "evett volumasst" és nem hízott,hanem annak aki már nem tud fejlődni annak ellenére hogy teljes mértékben a testépítésnek él mondjuk 10-15 éve!

2011. febr. 14. 18:52
 10/22 anonim ***** válasza:
Nem is kell mondanod hogy nincs rendben a kajád mert k*rvára egyértelmű
2011. febr. 14. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!