Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valami jo tanács? -Testépítés-

Valami jo tanács? -Testépítés-

Figyelt kérdés
17éves vagyok 2 éve gyúrok körlbelül és az a helyzet hogy nem igazán látok eredményt 182 cm vagyok es 65 kilo,néha vannak időszakaim amikor úgy látom magam hogy jól nézek ki néha pedig tükörbe se merek nézni:Dkeményen gyúrok szó nincs róla hogy esetleg lagymatag edzésem van a kaja is megvan,sajnos nem tudom mindien edzes után a legmegfelelőbbet enni de igyekszem!nagyob darab szeretnék lenni ettem volumasst is de 1kilot se híztam tőle:Slassan már ott tartok hogy valami szteroid felé fordulok,valami tanácsot tudtok adni?
2011. febr. 14. 18:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"főzz magadra és kész, kaja nélkül nem fogsz fejlődni soha!"

az enyém sem tökéletes, de azért igyekszem, hogy legalább jó legyen. én sem eszem napi fél kg húst, de ha van pénz koxra akkor kajára is legyen alapon mondtam ezt. én 68kg-ról indultam 15 hónappal ezelőtt és most vagyok 85, szóval azért én is nőttem annak ellenére hogy nem tökéletes a kajám. de ha ő két év alatt nem nőtt akkor valami hiba mégiscsak van, nem? és az tuti, hogy a kaja!

2011. febr. 16. 21:47
 22/22 A kérdező kommentje:
de egy szoval nem irtam h nem nottem,edzes utan bedurranva nagyon jol nezek,azt a szintet szeretnem elerni alapallapotban:)meg nem tudom olyan furcsa a testem,szoal nem nagyon hizok de izmot azert latok ha visszanezek regi kepeket meg gyuras elot sokkal izmosabb vagyok most 100X de sulbya nem sokat valtoztam:D
2011. febr. 16. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!