Valami jo tanács? -Testépítés-
Figyelt kérdés
17éves vagyok 2 éve gyúrok körlbelül és az a helyzet hogy nem igazán látok eredményt 182 cm vagyok es 65 kilo,néha vannak időszakaim amikor úgy látom magam hogy jól nézek ki néha pedig tükörbe se merek nézni:Dkeményen gyúrok szó nincs róla hogy esetleg lagymatag edzésem van a kaja is megvan,sajnos nem tudom mindien edzes után a legmegfelelőbbet enni de igyekszem!nagyob darab szeretnék lenni ettem volumasst is de 1kilot se híztam tőle:Slassan már ott tartok hogy valami szteroid felé fordulok,valami tanácsot tudtok adni?2011. febr. 14. 18:10
11/22 A kérdező kommentje:
jolvan kicsit csitujjatok nem kel tamadni mert feltettem egy kerdest:)
2011. febr. 14. 19:15
12/22 anonim válasza:
Nem támadtalak csak elmondtam az igazat!
13/22 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül a kajával van a baj én pl nem eszek mindennap hust és ha eszek is nem félkilot ugyan azért mint a kérdező úriember hogy nem tehetem meg mert ami van itthon azt kell ennem. Viszont steroid kurám volt nem egy (jelenleg is ) és mégis növök. Szóval nem értek egyet azzal hogy ha nem eszik többet nem fog nőni steroidokkal sem. Csak kevesebbet mintha rendesen enne ugy ahogy irta itt valaki hogy fél kilo hus naponta stb.
14/22 anonim válasza:
Ami van otthon azt kell enned?Hány éves vagy b*zdmeg?15?És koxolsz?Ennyi eszed van.Amúgy igen lehet vele TÖMEGET felszedni.Vizet meg zsírt.Csak aztán majd leállsz pár hónapra és jön a sírás hogy összeesel meg csak a zsír marad
15/22 anonim válasza:
kur*vára fölösleges neked szteroid ha a kajár sza*r! a kaja az első, a fejlődésed 50-60%a azon múlik, hogy mit-mikor-mennyit eszel. főzz magadra és kész, kaja nélkül nem fogsz fejlődni soha!
16/22 anonim válasza:
Persze:D Nehogy azt mond már nekem hogy a "kissebbség" állandoan csak csirkét eszik meg húst:D És attól nönek meg akkorára:D Elég idős vagyok ahoz hogy tudjam mit lehet nekem mit nem. Ugy vettem észre te mindenkit letámadsz minden kérdésnél:D
17/22 anonim válasza:
csak a hozzád hasonló idiótákat.A vízkarú cigányokkal meg nem kell példálózni.Azok is csak vizesek.Majd ha az abszolút nullánál több lesz az iq-d megérted
18/22 anonim válasza:
"főzz magadra és kész, kaja nélkül nem fogsz fejlődni soha!"
Látom, sokan nem értik meg az igazi problémát, mégpedig azt, hogy nem engedheti meg magának a napi fél kiló húst. Nem azon múlik, hogy nincs kedve magára főzni! Egyébként csak, hogy példát is említsek, nálam is ugyanaz a helyzet, sajnos nem tudok napi fél kiló húst enni, azonban a lehető legjobban eszem és fejlődtem is szteroidok nélkül. Igaz nem vagyok egy izomállat, két év alatt 58 kg-ról 74 lettem. És ismétlem, a kajám közel sem tökéletes.
19/22 anonim válasza:
Azt a választ a srác nem a kérdezőnek írta.Az meg a másik te nem érted miért van itt az oltás.A hülyegyerek koxal kompenzálná a 0 étkezését.És ha megnézed milyen "brutálisat" fejlődött rájönnél hogy itt nem arról van szó hogy közel sem tökéletes a kajája mint ahogy te írtad magadról hanem szar
20/22 A kérdező kommentje:
remelem nem ram irtad a hulygyereket:)
2011. febr. 16. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!